hyperpanos Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2013 Πολλά μπράβο και από εμένα, μακράν ο΄τι καλύτερο έχεις ανεβάσει. Έχεις ανέβει πολλά levels σε μικρό χρόνο, και αυτό δείχνει commitment, ταλέντο και αγάπη για το άθλημα. Συνέχισε, εύγε :) Σε ευχαριστώ πολύ, όντως την αγαπάω την κιθάρα ;) Πάνο στο έχω ξαναπεί ότι είσαι εξέλιξη ;) τ-ρ-ο-μ-ε-ρ-ο!!! φράσεις, feeling , ιδέες, το πιό ωραίο σου και πιό ώριμο από αυτά τουλάχιστον που έχω ακούσει. 8) Ο ήχος που έχεις πιστευώ πως είναι απο τους αγαπημένους μου. εύγε! Να είσαι καλά παιχταρά μου ;) σε ευχαριστώ πολύ :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2013 Πολυ ωραιο!!! Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2013 Πολυ ωραιο!!! Σε ευχαριστώ, χαίρομαι που σου άρεσε :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση