MOTIFNICK Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2013 έχω μια οικονομική Bullet Strat HSS που την έχω για μελέτη, ομως συνήθισα σαν μια Hamer να εχω push-pull pot για την απομόνωση του 2πλου στην γεφυρα. Τωρα εγω αγορασα ενα pot push-pull όμως δεν ξερω πια ειναι η συνδεσμολογια ,ψαχνω σχεδιο ..πιο ειναι το ιδανικότερο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spunky Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2013 Δες αυτό αν βοηθάει: http://www.seymourduncan.com/support/wiring-diagrams/schematics.php?schematic=1h_2s_1v_2t_5w_pp And isn't it ironic, don't you think? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MOTIFNICK Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2013 ευχαριστω! νομιζω αυτο ειναι που χρειαζομαι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sottos Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2013 να εχω push-pull pot για την απομόνωση του 2πλου στην γεφυρα Θέλεις δηλαδή να παίζει μόνο ο διπλός της γέφυρας όταν ανεβάζεις το pot? Το προηγούμενο διάγραμμα είναι για σπλιτάρει το διπλό μαγνήτη σε μονό . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση