g.avram Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2013 ;D...εγώ άκουσα και λίγο παραπέρα.. +1 για το κεντρικό θέμα. Εύγε για την όλη προσπάθεια. Σε ευχαριστουμε πολυ Κωστα! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
g.avram Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2013 Περιμενω και αλλες γνωμες και κριτικες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stoner Jackass Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2013 Περιμενω και αλλες γνωμες και κριτικες... Τα καλύτερα άκουσες από τόσες μουσικάρες(πλην εμού) βρε αχόρταγε bumper ;D η τρομπέτα λίγο μέχρι να ζεσταθεί.. Ήταν λίγο εκτός στο κούρδισμα. Όλη η Jazz θέλει κούρδισμα ;! 8) ;D Πάντως το αυτί μου δεν ακούει φάλτσο...κακό αυτό >:( Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
g.avram Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2013 Τα καλύτερα άκουσες από τόσες μουσικάρες(πλην εμού) βρε αχόρταγε bumper ;D Όλη η Jazz θέλει κούρδισμα ;! 8) ;D Πάντως το αυτί μου δεν ακούει φάλτσο...κακό αυτό >:( Να, ειδες;Περιμενα και απο εσενα σχολιο... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
g.avram Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2013 Μεγαλη μου παραλειψη...sorry παιδες... mix-george boy and pan mastering-Χρηστος Μεγας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka cola Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2013 Μου αρεσε πολυ το συνολο και το touch σου.Κουραστικα λιγο με τα σολο's μετα το 4o λεπτο,μαλλον επειδη δεν εχω δουλεψει τον ηχο της τρομπετας αρκετα στ αυτια μου γιατι με την φρασεολογια ενθουσιαστικα αρκετα.Ευγε guyz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2013 Αν δεν βαρεθηκες τα μπραβο, παρε κι αλλο ενα :) +1 :) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
g.avram Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2013 +1 :) Ευχαριστουμε πολυ για την ακροαση και το ενδιαφερον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
g.avram Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2013 Μου αρεσε πολυ το συνολο και το touch σου.Κουραστικα λιγο με τα σολο's μετα το 4o λεπτο,μαλλον επειδη δεν εχω δουλεψει τον ηχο της τρομπετας αρκετα στ αυτια μου γιατι με την φρασεολογια ενθουσιαστικα αρκετα.Ευγε guyz. Ευχαριστουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση