degdekis Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 pfffff πραγματικά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω και είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν έχω κάνει ακόμη τη κίνηση μιας που το σκέφτομαι τόοοοσο καιρο. Και μένω και Καβάλα και δεν ξέρω ποιος θα μπορούσε να βοηθήσει πρακτικά... www.thedamnationproject.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Insectius Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Απορία που έχω καιρό... ποιο είναι το πιο φτηνό edrum που να κάνεις την δουλειά σου και να είσαι κομπλέ με καλό hi-hat δυναμικές κτλ... συγνώμη αν είμαι off topic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 pfffff πραγματικά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω και είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν έχω κάνει ακόμη τη κίνηση μιας που το σκέφτομαι τόοοοσο καιρο. Και μένω και Καβάλα και δεν ξέρω ποιος θα μπορούσε να βοηθήσει πρακτικά... Δεν ξέρω, ψάξε - βρες ένα κατάστημα στην περιοχή σου που να γνωρίζει τι πουλάει, έτσι ώστε να μπορεί και να σε υποστηρίξει στην πράξη. Απορία που έχω καιρό... ποιο είναι το πιο φτηνό edrum που να κάνεις την δουλειά σου και να είσαι κομπλέ με καλό hi-hat δυναμικές κτλ... συγνώμη αν είμαι off topic Το καλό είναι σχετικό, ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε χρήστη. Δεν είναι μόνο οι καλές hi-hat δυναμικές, υπάρχουν και άλλα πράγματα. Νομίζω πως σε αρκετά πράγματα ότι πληρώνεις παίρνεις, γνώμη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
degdekis Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 σε όλα ότι πληρώνεις παίρνεις και αν θέλεις κάτι που να δουλεύουν όλα με δυναμικές και 3ζώνες κτλπ πρέπει να πας σε καμια καλή σειρά της ρόλαντ με κόστος πάνω απο 1000 ευρώ. Επίσης στη Καβάλα δεν μπορείς να βρεις καλώδιο καμπίνας (όταν το ζητάς σε κοιτάνε σαν εξωγήινο) θα ξέρουν να συγχρονίσουν ηλεκτονικά ντράμς με πρόγραμμα? χαχααχαχα! το άλλο με το τοτο? ;D ;D ;D ;D ;D ;D www.thedamnationproject.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση