TheChosenOne Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2013 Γεια σας μαγκες, με λενε Ιασονα και παιζω drums απο 9 χρονων (ειμαι 18 τωρα) και εχω μια ερωτηση. Υπαρχει καποια ιστοσελιδα που να μπορω να κατεβασω τραγουδια χωρις drums? (backing tracks) Παιζω rock και metal. Εχω βρει καποια στο youtube σε fucked up ποιοτητα αλλα μιλαμε για ελαχιστη ποικιλια. Μια λυση που εχω σκεφτει ειναι αρχεια midi στα οποια εχω αφαιρεσει τα drums και μετατροπη σε mp3, αλλα ειναι πολυ προχειραδα. Οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη. Slipknot! I'm gonna laugh when I'm burried alive... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2013 Απευθυνσου εδω: [email protected] Eιναι γνωστης !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Melodic drummer Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2013 Εμείς δηλαδής, δεν κάνει να μάθουμε, απο τον writetovagelis? ;D ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2013 Οχι !!!!εισαι μικρος ακομη ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hampis Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2013 Τα μονα που θα βρεις σημερα δωρεαν ειναι πλεον στο drummerconection Παλια υπηρχαν πολλα δωρεαν στο minusdrums και αλλα site παντως και αυτα που εχει το youtube δεν ειναι τοσο ασχημη ποιοτητα εχω την εντυπωση οτι αυτα που τσεκαρες ετυχε να μην ειναι καλα να εχεις υποψιν οτι τα drumless κομματια κατα 90 % δεν ειναι αυθεντικες εκτελεσεις αλλα καλα covers απο αλλες μπαντες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
miltiadis Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2013 γεια χαρα!! πατησε drumless σε ενα search engine torrent και κατεβασε 18 giga απο ολα τα ειδη μουσικης.ελπιζω να βοηθησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TheChosenOne Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2013 Miltiadis χαχαχαχαχαχα το μονο που δε σκεφτηκα! Εισαι τρισμεγιστος, ευχαριστω! I'm gonna laugh when I'm burried alive... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση