sodas Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2013 Παίδες καλησπέρα ! Έχω ένα sr505 με bartolini preamp και η μπαταρία μου δεν κρατά πάνω απο μήνα. Οταν το όργανο δεν παίζει το βγάζω απο τον ενισχυτή και βάση όσων έχω διαβάσει θα έπρεπε να μου κρατάει τουλάχιστον κανένα 6μηνο κι όχι να με κρεμάει κάθε τρεις και λίγο >:( Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει ; Για τεχνικό δυστυχώς δεν υπάρχει σάλιο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2013 δεν αρκει να το βγαζεις απο τον ενισχυτη, πρεπει να μην εχει βυσμα πανω του το οργανο a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sodas Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2013 Ναι ε; Ίσως να είναι αυτό το πρόβλημα ! Σ` ευχαριστώ !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros911 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2013 Όχι ίσως, αυτό είναι. Τα active όργανα ποτέ δεν πρέπει να μένουν βυσματωμένα όταν δεν παίζουν. Τελειώνεις το παίξιμο, κλείνεις ενισχυτή, βγάζεις καλώδιο από το μπάσο. Αυτά πρέπει να τα κάνεις μηχανικά. ΥΓ: Εμένα στο 3μηνο όταν έπαιζα με active άρχιζε να μου βγάζει μια ανεπαίσθητη παραμόρφωση το μπάσο οπότε και άλλαζα την μπαταρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vac Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2013 Ένα χρόνο-μια μπαταρία με παίξιμο στο 1/3 του μπασιστικου μου χρόνου.... Δοκίμασε τα παραπάνω (εύστοχα) και μετά βλέπεις για διαρροές.... ;D How low can u go? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση