Προς το περιεχόμενο

GAS HELP!!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα....

Έχω 100 με 150 € max και θέλω να ικανοποιήσω το GAS μου με κιθαριστικό εξοπλισμό...

Από ενισχυτές και μαγνήτες είμαι κομπλέ...

Πείτε καμμιά ιδέα....

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα....

Έχω 100 με 150 € max και θέλω να ικανοποιήσω το GAS μου με κιθαριστικό εξοπλισμό...

Από ενισχυτές και μαγνήτες είμαι κομπλέ...

Πείτε καμμιά ιδέα....

Ευχαριστώ

Πεταλάκια (κάποιο περίεργο εφέ, που δεν έχεις, όπως ebow, digitech whammy, κάποιο μυστήριο fuzz, όπως αυτά της devi ever, looper κτλ), εξοπλισμό για home recording (προενίσχυση μικροφώνου, μίκτη, μόνιτορ), midi keyboard (ξέρω, δεν είναι και τόσο κιθαριστικό  :P), ακουστική/κλασική κιθάρα, μπάσο.

Αν ήμουν στη θέση σου, θα τσέκαρα οπωσδήποτε τις αγγελίες. :)

Πεταλάκια (κάποιο περίεργο εφέ, που δεν έχεις, όπως ebow, digitech whammy, κάποιο μυστήριο fuzz, όπως αυτά της devi ever, looper κτλ), εξοπλισμό για home recording (προενίσχυση μικροφώνου, μίκτη, μόνιτορ), midi keyboard (ξέρω, δεν είναι και τόσο κιθαριστικό  :P), ακουστική/κλασική κιθάρα, μπάσο.

Αν ήμουν στη θέση σου, θα τσέκαρα οπωσδήποτε τις αγγελίες. :)

ΜΟΝΟ κιθαριστικό...δεν είμαι bedroom player ούτε master recording man...προς πεταλάκια κλείνω ή καμμιά φτηνοκιθάρα....Ευχαριστώ

Παρε χορδες.

Δεν το είχα σκεφτεί γτ πρέπει να έχω κανα τόνο από δαύτες..Ευχαριστώ πάντως αλλά δεν είχα σκοπό να πάρω 100 € χορδές...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου