Akeraio Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2013 Γεια σας, θα ήθελα να φτιάξουμε δείγματα της δουλειάς μας από live. Επειδή ο ήχος από πχ μια βιντεοκάμερα θα είναι μάπα, θα ήθελα να στείλω το σήμα κατ'ευθείαν απ' την κονσόλα (Behringer Xenyx1222). Ποιό μπλιμπλίκι χρειάζεται για να παίξει το ρόλο του εγγραφέα; Πληροφοριακά, στο live συνήθως στέλνουμε το RCA out σε RCA input του djάδικου μίκτη του μαγαζιού, οπότε τα main (xlr) out μας είναι ελεύθερα. Τί λέτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Adamo Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2013 μπορεις να παρεις την εξοδο των phones ειτε και και τα main. θελεις κατι σε στυλ m audio microtrack απλα να ξερεις οτι ετσι θα παρεις μια μιξη,αυτην που θα χετε.Πως μπορεις να γραψεις πολυκαναλα καθε καναλι ωστε μετα να μπορεις να κανεις μοντες αυτο δεν το ξερω θα σου πουν οι παλαιοτεροι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wyndorf Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2013 νομιζω οτι η xenyx ειναι και usb interface δηλαδη καρτα ηχου.....οποτε με οποιο laptop μπορεις, με ενα cubase η οτι αλλο DAW θες να το γραψεις μια χαρα.....ελπιζω να βοηθησα.... Rehearse more....edit less!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Akeraio Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2013 Wyndorf νομίζω ότι η λύση που προτείνεις είναι η λιγότερο μπελαλίδικη, απορώ πώς παρά τη μεγαλοφυία μου δεν το είχα σκεφτεί κι εγώ ;D! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση