mikeguitar Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2013 φοβερά και τα δύο στελ είδες τι γράφω κάτω απ'το βίντεο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
holyjoy Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2013 Steltrucci κορυφαίο αυτό, θα είναι το επόμενο λοιπόν!!! ;D Δημήτρη καλό και το δικό σου το έχω jammaρει πιο παλιά!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
holyjoy Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2013 Πιο γρήγορα δεν γίνεται ;D μερικές ιδέες πάνω στο backing track που postρε o Steltrucci περιμένω σχόλια (ότι σκέφτηκα στα γρήγορα) ;D https://www.box.com/s/jkic8rasiiw9xfgw8krq Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2013 Και ενας αυτοσχεδιασμος απο μενα ::) Hard_rock_improvisation_in_E_minor.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2013 Πιο γρήγορα δεν γίνεται ;D μερικές ιδέες πάνω στο backing track που postρε o Steltrucci περιμένω σχόλια (ότι σκέφτηκα στα γρήγορα) ;D Πολύ ωραίες ιδέες και σε χαρούμενο backing αυτή τη φορά Δημήτρη! Μπράβο! 8) Και ενας αυτοσχεδιασμος απο μενα ::) Ritchie μου πέσαν τα σαγόνια!!! Πολύ δυνατό σόλο με ωραίες ιδέες. Βέβαια το ότι είναι διαρκώς γρήγορο (σαν τον Malmsteen ένα πράμα ;D ) λίγο με κούρασε. Και πάλι μπράβο! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2013 Ritchie μου πέσαν τα σαγόνια!!! Πολύ δυνατό σόλο με ωραίες ιδέες. Βέβαια το ότι είναι διαρκώς γρήγορο (σαν τον Malmsteen ένα πράμα ;D ) λίγο με κούρασε. Και πάλι μπράβο! :) Δε φταιω εγω, αυτος που το εφτιαξε μεγαλο :P σε ευχαριστω κατα τ΄αλλα :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stel Andre Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2013 Πιο γρήγορα δεν γίνεται ;D μερικές ιδέες πάνω στο backing track που postρε o Steltrucci περιμένω σχόλια (ότι σκέφτηκα στα γρήγορα) ;D https://www.box.com/s/jkic8rasiiw9xfgw8krq Πολυ ωραιο φιλε μου! Ευγε! Και ενας αυτοσχεδιασμος απο μενα ::) Μπραβο και σε σενα! Ωραιος! Δυστυχως δεν εχω καθολου χρονο για να γραψω τπτ κυριως στο backing που σας εστειλα πριν. Μακαρι να βρω λιγο να γραψω καμια ιδεα! Ειναι ωραιο κ μελωδικο! Μπραβο κ παλι σε οσους παιξανε! Ετσι να τζαμαρουμε λιγο να 'ουμε. ;) My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2013 Δε φταιω εγω, αυτος που το εφτιαξε μεγαλο :P σε ευχαριστω κατα τ΄αλλα :) Είναι όντως μεγάλο. Όταν τζαμάρω το κόβω λίγο στο DAW και κρατάω γύρω στο λεπτό. Με την εισαγωγή, το break και πάλι την εισαγωγή. Όταν μου επιτρέψει ο μπέμπης, θα γράψω κι εγώ κάτι! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Adamo Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2013 Εγραψα κατι και εγω.Δυστυχως ειανι μετριο λογο αρχικα οτι ποτε δεν επαιξα σοβαρα hard rock και επειτα ελλειψης χρονου για βελτιωση Τρομερο track https://soundcloud.com/giannisadamopoulos/metal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
holyjoy Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2013 Και ενας αυτοσχεδιασμος απο μενα ::) ωραίος φίλε μπράβο :D, τα πιο γρήγορα μέτρα δεν χρειάζεται να είναι ατελείωτα, όντως κουράζουν, αν βάζεις καμία φρασούλα ανάμεσα όμως ακούγωνται πιο άνετα ;) Εγραψα κατι και εγω.Δυστυχως ειανι μετριο λογο αρχικα οτι ποτε δεν επαιξα σοβαρα hard rock και επειτα ελλειψης χρονου για βελτιωση Τρομερο track Εμένα μου άρεσε, πιστεύω ότι μπορείς και καλύτερα απο οτι σε ακούω. :) Πολυ ωραιο φιλε μου! Ευγε! Πολύ ωραίες ιδέες και σε χαρούμενο backing αυτή τη φορά Δημήτρη! Μπράβο! Thanks παιδιά για τα σχόλια, και εγώ στα γρήγορα τα γράφω απο οτι είδατε ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση