holyjoy Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2013 Φίλοι τι θα λέγατε να ανεβάσει ο καθένας εδώ απο κάτω το δικό του take (clip) πάνω σε αυτό το backing track; είναι πάρα πολύ πετυχημένο ::) [flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=bd-3P67crrw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
holyjoy Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2013 Λοιπόν παιδιά αυτή είναι η δική μου εκδοχή με διάφορα licks, ελπίζω να αρέσει! 8) https://www.box.com/s/2rh9wwbegas1geahqyht Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2013 Δημήτρη, πολύ ωραίο παίξιμο και ωραίες διφωνίες. Για ακόμα μια φορά respect! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
holyjoy Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2013 Thanks συνονόματε, περιμένω το δικό σου ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2013 Τι μου κάνετε τώρα... ::) ::) ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2013 Thanks συνονόματε, περιμένω το δικό σου ;) Θα κάνω μια προσπάθεια, αλλά μόνο με την πεντατονική που κατέχω...λίγο φτωχό μου φαίνεται ότι θα βγει. :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stel Andre Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2013 Μια χαρα. Αφου ανεβαζουμε μαζεμενα εδω ο καθενας το take του, ε ας ξαναβαλω την δικη μου προσπαθεια κι εδω :) Και πολυ ωραιες οι ιδεες σου φιλε Holy! Mπραβο μαν! Ειναι ωραιο backing! My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2013 Μια χαρα. Αφου ανεβαζουμε μαζεμενα εδω ο καθενας το take του, ε ας ξαναβαλω την δικη μου προσπαθεια κι εδω :) Και πολυ ωραιες οι ιδεες σου φιλε Holy! Mπραβο μαν! Ειναι ωραιο backing! Με αυτά που γράφετε, που να ανεβάσει μετά άνθρωπος κλιπ... ;D Μπράβο Στέλιο και πάλι (έγραψα και στο δικό σου θέμα). Καταπληκτικές μελωδίες και ωραίος ήχος. (Προτιμώ όμως αυτόν που χρησιμοποιούσες μέχρι πρότινος με το ρακ σου. ;) ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
holyjoy Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2013 Thanks φίλε Steltrucci και το δικό σου πολύ καλό και άψογος ήχος, σε σχέση με τον δικό μου που είναι ελεεινός :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2013 καλα ρε ειστε σοβαροι??Καλα λεει ο geo ανεβαζετε εσεις κ μετα εχετε και απαιτηση να ανεβασουμε κ εμεις...Θα ανεβασω αυριο χρησιμοποιωντας το καταλληλο επιχειρημα:'Παιζω μολις 1,5χρονο'....φατε τη σκονη μου τωρα!!! ;D ;D ;D Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση