Προς το περιεχόμενο

Ποιός είναι η "αδυναμία" σας στο Forum;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κακό θρεντ. Ευκαιρία να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις είναι!

Μάλλον προς το φλώρικο φέρνει...Χίπικο κι έτσι.Love,love,love.

Πιστεύω ότι ένα thread τύπου ποιόν θεωρείτε το "ανάγκη για αντιαλλεργική κορτιζονούχο κρέμα" μέλος,θα είχε μεγαλύτερη ανταπόκριση. :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 24
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Εμενα μου αρεσει ο ΒΒ Κινκ και ολοι οι αλλοι κινκς...ο Ερικ ο Τζοε ο τυφλος Λεμονης κα... και απο τα αγαπημενα μου φαγητα ειναι το φιλετο με σαλτσα Μπερνεζ (φρεσκια και οχι βαζακι σουπερ μαρκετ) παντα rare στο ψησιμο και συνοδεια πατατων ντοφινουαζ.

Αγαπημενη μου παρουσιαστρια ειναι η Μπακοδημου ..αυτα !

Από μέλη συμπαθώ τους αριστερούς.

Αγαπημένη παρουσιάστρια η Μπεκατώρου, αλλά αν ήταν να μου πάρουν συνέντευξη θα ζητούσα τη Βίκη Φλέσσα. Στην Κατρίτση θα ήμουν πέφτουλας.

Από ηθοποιούς μ' αρέσει η Έφη Πίκουλα, ενώ αν γυριστεί η ιντερνετική μου ζωή σε ταινία θα ήθελα να με παίξει ο Κώστας Σόμμερ.

Τέλος, από σούπερ ήρωες προτιμώ τον Batman.

δεν  μπορω να ξεχωρίσω κανέναν, ολους τους αγαπώ, αμα ημουν γυναίκα, όλους θα τους έπαιρνα.

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Δυστυχως ο περιορισμος «να μη τους εχουμε γνωρίσει προσωπικά» αποκλειει όλες τις αδυναμίες μου.

Το σημαντικότερο παντως είναι πως απο τα μονιμα μέλη, δεν αντιπαθώ κανεναν (το οτι κάποιοι με τσιτώνουν μερικές φορες, δεν ειναι φταίξιμο δικο τους, αρα δεν είναι λόγος να τους αντιπαθω :) )

Αυτό που χαίρομαι ιδιαιτερα, είναι η υπαρξη τον τελευταιο καιρό μελών στο keyboards section, που συζητάμε τα καινουρια μηχανηματα. Αυτο τα προηγουμενα χρονια, είχε πέσει αρκετά.

Το κακο με το παραπάνω, είναι πως είμαστε ακόμα λίγοι, και ψιλομαθαμε ο ενας τις προτιμήσεις του άλλου, οποτε περιορίζονται τα ποστς :) Μακαρι να γινουμε πιο πολλές, και να γινει καμια καλή κουβέντα οπως περι των Moog, περι vintage κτλ.

Επίσης μου λείπουν τα μέλη με τις πολλέεεες γνώσεις στα keyboards (δε θα ονομασω όμως).

Μα σαφεστατα ειναι η Κλικα μας:Nestoras,Terry roscoebeck,Fusiongtr(πονας ακομα ;),Freerock1974,LK ''O'' star ,Shelter,Theod,Trolley(θου Κυριε φυλακη τω στοματι μου ),Waterfall-k ,Audiokostas (Που ειμαστε στη κοντρα παντα),Afterhours,Superfunk,Matrathon (o κλικαδορος ιδιοκτητης εναλλακτικης μουσικης σχολης ),Ηaris  8)

Υπ'οψη οτι η σειρα ειναι τυχαια και οχι με βαθμο αξιολογησης η συμπαθειας .

Υπαρχουν και αλλα παιδια βεβαια που ειναι συμπαθεστατα (Νeeq ,ΡΙΧΑΡΔΟΣ,Τhomshot )

• Moderator

Αν και είμαι πολύ νέος στο forum,έχω αρχίσει να έχω κάποιες συμπάθειες!

blackie:Εκτός του ότι έχουμε βρεθεί και εκτός forum,είναι τρομερό παιδί και με έχει βοηθήσει σε άπειρα ζητήματα,κιθαριστικά και μη.

geodimitri:Πάντα έχει έναν καλό λόγο να πει για τις βλακείες που ανεβάζω στα clips και είναι πολύ δεκτικός.

Waterfall-K:Χάρη σε αυτόν άρχισα να ακούω Deep Purple.Αρκεί!! ;D

LK:Επειδή είναι star,χιουμορίστας και rocker!

Nestoras:Ο ορισμός της κλάσης.Αρτίστας,ευγενής και με τρομερό γούστο στη μουσική!

samy paraga:Τρομερή αίσθηση του χιούμορ,προσωποποίηση της ευγένειας και τρομερή old schooled αντίληψη περί μουσικής.

Superfunk:Με τα άρθρα του κατάλαβα τι εστί Fender Strat και με τα κομμάτια του κατάλαβα ότι δεν πρέπει να είσαι μόνο κιθαρίστας,αλλά και μουσικός.

Αυτοί είναι οι συμπάθειές μου,μακάρι να βρεθούμε και σε κάνα ''event'' του forum να τα πούμε,προς το παρόν ευχαριστιέμαι ιδιαιτέρως τα γραφόμενά σας!Respect σε όλους!

More is more. Yngwie Malmsteen

longshadow, γιατί οι καίριες υποδείξεις και συμβουλές του όπως και τα υπόλοιπα γραφόμενά του αποπνέουν ;D εναν αέρα ευγένειας (Sir longshadow ? ).

Από μέλη συμπαθώ τους αριστερούς.

Αγαπημένη παρουσιάστρια η Μπεκατώρου, αλλά αν ήταν να μου πάρουν συνέντευξη θα ζητούσα τη Βίκη Φλέσσα. Στην Κατρίτση θα ήμουν πέφτουλας.

Από ηθοποιούς μ' αρέσει η Έφη Πίκουλα, ενώ αν γυριστεί η ιντερνετική μου ζωή σε ταινία θα ήθελα να με παίξει ο Κώστας Σόμμερ.

Τέλος, από σούπερ ήρωες προτιμώ τον Batman.

εχεις γουστο εσυ!!!

Slow must go on....!!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου