Grey Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2013 Εννοείται πως εξαιρούνται αυτοί που γνωρίζετε προσωπικά... Ποιό μέλος είναι αυτό το οποίο σας έχει κερδίσει με τη στάση και το ύφος του; Άιντε,να ανέβουμε λίγο... 8) Υ.Γ.Αν πρέπει να ξεκινήσω εγώ να μου το πείτε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2013 Δεν συμπαθω και δεν γνωριζω προσωπικα κανεναν.Τους ΜΙΣΩ ΟΛΟΥΣ εδω μεσα :-* :-* think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2013 Δεν μπορώ να αντισταθώ στον χρήστη cyberjohnnys17. Κάθε του απορία, μια πανκ γροθιά στο σύστημα. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2013 O Evris When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2013 Μου λείπουν ο relayer και οι heart attack. Και ο μπλου. Γυμνάζεται συχνά, αλλά δεν πσοτάριε πολύ.:'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2013 audioKostas... Χαρισματικός ατακαδόρος,στοχευμένα καυστικός,διακριτικά αυτοσαρκαστικός,συμμετρικά παρεμβατικός,αβίαστα μεταδοτικός... 8) 'Ανετα πάντως κερδίζει τον τίτλο του πιο σαχλού nickname. ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Reborn Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2013 cyberjohnny17 ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ...!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2013 Κακό θρεντ. Ευκαιρία να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις είναι! αλλιώς ξέρω πολύ κόσμο από κοντά, και δεν έχω τι να πω. Ίσως τον Σπύρο που officially δεν τον εχω γνωρίσει από κοντά, παρά μία φορά σε μία συναυλία, οπότε δε μετράει... ;P Και τον Σταύρο! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2013 audioKostas... ...αβίαστα μεταδοτικός... Μη σου πω και αβασάνιστα και αβάδιστα... ;D Εγώ πάντως είμαι με το Μεσσαλίωνα. Τους αντιπαθώ όλους, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου! ;D Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2013 Αγαπώ,εκτιμώ και σέβομαι ταμάλα τον τριμέγιστο Vartaniς. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση