Προς το περιεχόμενο

real πρόβα exclusive


cos_dr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

    Όλοι εμείς εδώ σε αυτό το επικό φόρουμ αλλά και χιλιάδες άλλοι αδελφοί μας σε αυτή τη  γη αφιερώνουμε τεράστιες ποσότητες χρόνου απ τη ζωή μας στις πρόβες και στη μελέτη για να μπορούμε να είμαστε, αυτό που είμαστε.

 

    Και άλλες φορές είχαμε στο παρελθόν  την ευκαιρία σε audio μορφή να ακούσουμε πρόβες.

 

    Αυτή τη φορά, προχωράμε ένα βήμα παραπάνω και μπορούμε να δούμε και βίντεο.

Ακολουθήσαμε τον φίλο μας cos_dr μέχρι το στούντιο που πηγαίνει τελευταία και καταφέραμε να εξασφαλίσουμε υλικό από τις πρόβες του με το μέλος του noiz rivera και τους συνεργάτες του ,το οποίο και παραθέτουμε έτσι για να σας χαλαρώσουμε.

 

  Τι πιο χαλαρωτικό από το να βλέπεις μια πρόβα αραχτός στον καναπέ σου ή στην οθόνη του υπολογιστή σου και να μην χρειάζεται να κάνεις τίποτα! Lol

 

  Βλέπετε λοιπόν μέρος μιας τυπικής πρόβας, αμοντάριστα, με όχι τόσο καλό ήχο λόγω της κάμερας, ακούτε τέσσερεις γνωστές σας διασκευές στο στάδιο του «κλεισίματος» και έχετε και την ευκαιρία αν θέλετε ,να θαυμάσετε, να χλευάσετε, να απαξιώσετε, να σχολιάσετε ή να παρατηρήσετε ότι θέλετε.

 

    Είμαστε σίγουροι ότι θα προσέξετε  και την πανέμορφη και αξιαγάπητη Έλενα , που μετά την πολύχρονη εμπειρία της στα ελαφρολαϊκά, σκυλάδικα  κ.λ.π., κάνει μαζί μας μια φιλότιμη προσπάθεια στο ροκ στυλ με το οποίο θέλει να ασχοληθεί και μας χρησιμοποιεί ως εξάσκηση. (Δυστυχώς είναι δεσμευμένη)

 

Στα αριστερά, στα πλήκτρα, ο Άνθρωπος με τη Μοναδική Λάμψη, στα δεξιά με την κιθάρα ο rivera, οι δυο άλλοι θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.

 

 

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου