cos_dr Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2013 Φίλε μου, νομίζεις οτι τυχαία με αποκαλούν τον Ανθρωπο με τα Αυτιά με την Μοναδική Λάμψη?!!! lol Ευτυχώς γλύτωσα το ξύλο. ουφ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
holyjoy Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2013 Nice φίλε, πάρα πολύ ωραίο feeling και ήχος, εύγε! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2013 Μπράβο σου SF. Εδώ υπάρχουν πράγματα που ίσως έλειπαν από τα άλλα σου κομμάτια. ;) Μ' άρεσε πολύ. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2013 ενταξει εχει πεσει πολυ .....κοπτοραπτικη Grin μια και δεν ειμαι τοσο καλος ντραμμερ ωστε να το παιξω με τη μια αλλα ναι τα beats τα εχω παιξει εγω ,οπως και τις αλλαγες ,αλλα για να μη λεμε και μαλακιες τις πετυχα μονο αφου εκοψα τα bpm στο μισο και μετα το διπλασιασα Grin Grin Grin Και τι εγινε? Δεν πα να χει κοπει και ραφτει 100 φορες! Το αποτελεσμα μετραει και ειναι πολυ ωραιο. Τωρα ακουσα και του λογου μου το Jack... και πραγματι ειναι κι αυτο ωραιο-ειδικα τα πληκτρα. Μαλλον το αναμενομενο νεο μελος-δεν εννοω του νοιζ ;D-σου εδωσε εμπνευση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση