mikeguitar Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2013 Δυστυχως δεν εχω χρονο και γι αυτον! Ειδη μελεταω λιγο για εναν αλλο διαγωνισμο που εχω υποψιν. Αν εχω εμπνευση ισως να ανεβασω βιντεο κ σημερα! Stay tuned! ;) ανυπομονούμε λοιπόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2013 περιμένουμε το take σου για το διαγωνισμό που μελετάς όποτε μπορέσεις με υπομονή πιστεύω θα βγει καλό αποτέλεσμα.Για ποιόν διαγωνισμό μιλάμε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stel Andre Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2013 περιμένουμε το take σου για το διαγωνισμό που μελετάς όποτε μπορέσεις με υπομονή πιστεύω θα βγει καλό αποτέλεσμα.Για ποιόν διαγωνισμό μιλάμε ? surprise! λεω να το κρατησω για εκπληξη! My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2013 Είμαι σίγουρος ότι θα είναι ευχάριστη έκπληξη... μελοδικό θα'ναι το take ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stel Andre Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 Για την ωρα εχω αφοσιωθει στο 2ο μερος του french contest. Oποτε προς το παρον δε θα μπω σε αλλο διαγωνισμο. ;) My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2013 Οκ περιμένω το 2ο μέρος !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση