Stel Andre Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2013 Nαι φιλος. Στην αρχικη φραση μου ξεκινωντας παιζω Σολ διεση μινορε πεντατονικη, το ιδιο και λιγο αργοτερα στις αργες φρασεις που ακολουθουν. Μετα εκει κοντα στο 1ο λεπτο που παιζω πιο "δυναμικα", χρησιμοποιω Μι ματζορε κλιμακα και μετα απο εκεινα τα μετρα παιζω Ντο μινορε πεντατονικη στις επομενες φρασεις. Παρολαυτα ποτε δεν σκεφτομαι κλιμακες οταν παιζω. Προσωπικα ξερω τα σχηματα τους και ξερω τον ηχο τους οποτε κινουμαι με το αυτι παρα πολυ. Και δικη μου βασικη πρωτεραιοτητα ειναι οι τεχνικες εκφρασης. Μ αρεσει να γεμιζω το παιξιμο μου με παρα πολλα slide, bends, harmonics, legato, vibratos κλπ. Δε μαρεσει το "στεγνο" παιξιμο. Μπορεις να παιξεις 4-5 νοτες της blues pentatonic "σκετες" και ακριβως τις ιδιες νοτες να τις απογειωσεις με 2-3 τεχνικες εκφρασης. My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2013 Steltrucci εισαι πολυ ευρηματικος!!! Thumbs up Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoll Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2013 Μ αρέσει πολύ το παίξιμο σου Stel! Να σαι καλά bro,keep them coming! :) If the house is rocking,don't bother knocking... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stel Andre Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2013 Ευχαριστω πολυ μαγκες. Να στε καλα! My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2013 τίποτα την αλήθεια λέμε !!! τσέκαρε και αυτόν το διαγωνισμό έχει 3 backings και επιλέγεις 1: Cesar Huesca "Bring your Own Solo" Guitar Contest. Join now!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stel Andre Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2013 Δυστυχως δεν εχω χρονο και γι αυτον! Ειδη μελεταω λιγο για εναν αλλο διαγωνισμο που εχω υποψιν. Αν εχω εμπνευση ισως να ανεβασω βιντεο κ σημερα! Stay tuned! ;) My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2013 :Dαυτή η απάντηση δείχνει ότι κάνεις πολύ κόπο για να ανεβάσεις κάτι :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stel Andre Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2013 Εξαρταται τι θελω να ανεβασω. Γενικα προσπαθω να μην βιαζομαι ιδιαιτερα. Θελω να γραφω καποιες μελωδικες γραμμες και οταν κατασταλαξω, τοτε ξεκιναω τα takes. My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stoner Jackass Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2013 Προσωπικα ξερω τα σχηματα τους και ξερω τον ηχο τους οποτε κινουμαι με το αυτι παρα πολυ. Και δικη μου βασικη πρωτεραιοτητα ειναι οι τεχνικες εκφρασης. Μ αρεσει να γεμιζω το παιξιμο μου με παρα πολλα slide, bends, harmonics, legato, vibratos κλπ. Δε μαρεσει το "στεγνο" παιξιμο. Μπορεις να παιξεις 4-5 νοτες της blues pentatonic "σκετες" και ακριβως τις ιδιες νοτες να τις απογειωσεις με 2-3 τεχνικες εκφρασης. Δατς άουρ μπόι :D ...έτσι πρέπει να σκέφτονται όλοι οι δουλευταράδες βιρτουόζοι για να μην καταστρέφουν τον κόπο τους με υπερβολές και χιλιοειπωμένες φόρμες. Συγχαρητήρια για το κομμάτι. :) Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stel Andre Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2013 Ευχαριστω πολυ φιλε! My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση