Stel Andre Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2013 Παραθετω το νεο μου βιντεο για τον διαγωνισμο του φιλου Γιαννη Παπαδοπουλου! Απο τη στιγμη που ειδα το βιντεο του απιστευτου George Marios ξερω οτι τα πραματα ειναι δυσκολα. Αλλα οπως κ να χει, οριστε το δικο μου! My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2013 Ό,τι και να πούμε είναι λίγο!Είσαι παικταράς!! 8) ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stel Andre Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2013 Eυχαριστω πολυ φιλε μου! My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2013 Συγχαρητήρια Στέλιο! Για άλλη μια φορά με συνεπήραν οι μελωδίες σου. Καλή επιτυχία! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2013 Στέλιο πολύ ωραία προσπάθεια. Σου εύχομαι και εγώ με την σειρά μου, καλή επιτυχία :). όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2013 Ίσως το καλύτερο που έχεις ανεβάσει.Πραγματικά γεμάτο,μπράβο σου. Επίσης συμφωνώ,αυτό το George δεν παλεύεται...Και άκουσα πολύ Vito Bratta στο παίξιμο του. Ο δικός σου ήχος μου άρεσε καλύτερα πάντως. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stel Andre Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2013 Eυχαριστω πολυ παιδες. Το εκτιμω! My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2013 εξαιρετικό backing track...το αξιοποίησες πολύ σωστά αυτό το συναίσθημα στην μελωδία δεν υπήρχε μέχρι χτες αλλά εσύ το δημιούργησες...όσο για το entry του george marios καλό είναι αλλά μόλις δει το δικό σου θα λέει ότι και γι'αυτόν είναι δύσκολα τα πράγματα...ξέρουμε από που είναι ο george marios ? έχω προβληματιστεί :o :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stel Andre Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2013 Ευχαριστω Mike! O George ειναι Ελληνας! Ειναι απο την Καβαλα. Μενει Αγγλια ομως καποια χρονια. Ειναι εξαιρετικος κιθαριστας! Και "ανηκει" στην σχολη fusion-αδων τυπου Tom Quayle, Rick Graham κλπ. Γνωριζεται προσωπικα με αυτους. Ενας παλιος δασκαλος μου ειναι φιλος με τον George και γι αυτο τα γνωριζω αυτα. :) My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2013 Ευχαριστω Mike! O George ειναι Ελληνας! Ειναι απο την Καβαλα. Μενει Αγγλια ομως καποια χρονια. Ειναι εξαιρετικος κιθαριστας! Και "ανηκει" στην σχολη fusion-αδων τυπου Tom Quayle, Rick Graham κλπ. Γνωριζεται προσωπικα με αυτους. Ενας παλιος δασκαλος μου ειναι φιλος με τον George και γι αυτο τα γνωριζω αυτα. :) Μου έκανε εντύπωση γιατί δεν ξέρεις ποιο είναι το όνομα και πoιό το επίθετο(george marios)καλή επιτυχία ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση