gregory Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Αναλογικη πεταλιερα (Foot switch) για προενισχυση Marschall JMP1 καμμια ιδεα? Σκεφτομουν να φτιαξω μια πεταλιερα με on off διακοπτες για τη συγκεκριμενη προενισχυση. Εχει κανει καποιος κατι παρομοιο?Γνωριζει τη συνδεσμολογια?
Waterfall-K Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Εγω παλι σκεφτομουν να βαλεις κανα τιτλο στο ποστ σου γιατι σε λιγο δεν θα μπορει να το διαβασει κανεις... Specs talks, Mgs walks
gregory Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 OP Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Εγω παλι σκεφτομουν να βαλεις κανα τιτλο στο ποστ σου γιατι σε λιγο δεν θα μπορει να το διαβασει κανεις... Ξερεις πως μπορω να το κανω, γιατι δεν δεχεται με την τροποποιηση
Waterfall-K Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 ....Τοτε θα περιμενεις καποιον Mod να το φτιαξει. Specs talks, Mgs walks
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Moderator Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Ίσως ο τίτλος που έδινες να ήταν πολύ μακρύς. Σου έβαλα έναν σύντομο. Για footswitch κατάλληλο δεν ξέρω.... :)
gregory Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 OP Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Ίσως ο τίτλος που έδινες να ήταν πολύ μακρύς. Σου έβαλα έναν σύντομο. Για footswitch κατάλληλο δεν ξέρω.... :) Σ ευχαριστω για τη διωρθωση sorry για την αναστατωση :)
inquisitor Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Πάρε ένα κλασσικό midi controller και καθάρισες...... :) Let nobody blame you that you cannot hear the superiority of TUBES!!!!!!
gregory Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 OP Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Εχω midi controler αλλα ηθελα να το δουλεψω τελειως αναλογικα με 1-2 διακοπτακια. Εχει εισοδο για αναλογικο footswitch αλλα δε βρισκω σχεδια πουθενα. ειναι σαν midi αλα την κεντρικη επαφη την εχει στη μεση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση