Jazzjoker Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Το θέμα με τους στίχους,κατ'εμέ πάντα,είναι ότι δέχεται να ερμηνεύσει μια ιδεολογική θέση άκρως αντίθετη από όσα πρέσβευε για χρόνια. Πιο συγκεκριμένα. Η αντίληψη περί ιδιοκτησίας και υλικών αγαθών όπως αυτή αποτυπώνεται στους στίχους που παρέθεσα,είναι αντίθετες με τις αντιλήψεις που πρέσβευε, εντός και εκτός τραγουδιών. Νομίζω ότι το παρεξήγησες το συγκεκριμένο. Δες και ολόκληρο το βίντεο. Είναι νομίζω φως φανάρι ότι το κομμάτι είναι παράπονο και όχι κάποιου είδους παραίνεση. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kanimothrios Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Νομίζω ότι το παρεξήγησες το συγκεκριμένο. Δες και ολόκληρο το βίντεο. Είναι νομίζω φως φανάρι ότι το κομμάτι είναι παράπονο και όχι κάποιου είδους παραίνεση. Θα του δώσω εννοιολογικά άλλη μια ευκαιρία,ίσως κάποια άλλη μέρα με πιο ψυχρό κεφάλι. Πάντως αισθητικά ότι ευκαιρία είχα να δώσω την έδωσα. :P ;D Υ.Γ.Όπως και να έχει,δε θα πέσω και από τα σύννεφα. Και κάποιοι άλλοι "εναλλακτικοί" μας πιπίλιζαν τα μυαλά και ξαφνικά τους είδαμε να κάνουν guest star εμφανίσεις στο fame story.. :-X :-X :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alekelis Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Ναι,τόσο οι στίχοι όσο και η μουσική είναι του Καρρά. Από ότι βλέπω λέει Δημήτρης Καρράς. Jam House Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2013 Από ότι βλέπω λέει Δημήτρης Καρράς. Eιναι το καλλιτεχνικο του... :P Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2013 Ίσως αν το λεγε ο Καρράς με την Ματσούκα....... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2013 Το μοναδικο χειροτερο πραγμα που μπορει να μου συμβει μετα απο 2λεπτη ακροαση Καζαντζιδη ειναι ο Μαλαμας. Ε, με το συγκεκριμενο, ξεπερναει και τον εαυτο του. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση