klimis92 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Γεια σας φίλοι!! Αυτή είναι η συμμετοχή μου για τον εν λόγω διαγωνισμό! Όποιος θέλει μπορεί να μου πει τη γνώμη του. :) Ευχαριστώ, Παντελής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Συγχαρητήρια klimis92! Μου άρεσε πολύ το σόλο σου. Ωραίες, μελωδικές ιδέες, όμορφα παιγμένες. Καλή επιτυχία! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
klimis92 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Ευχαριστώ πολύ!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nuno Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Μου άρεσε πάρα πολύ το κομμάτι Σούπερ μελωδικό και με ωραία τεχνική Καλή επιτυχία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
klimis92 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Μου άρεσε πάρα πολύ το κομμάτι Σούπερ μελωδικό και με ωραία τεχνική Καλή επιτυχία Να σαι καλά φίλε! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vidshark7 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 **μάτο... Καλή επιτυχία φίλε! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
holyjoy Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Φίλε πιστεύω πως το solo σου είναι καταπληκτικό, μου άρεσε πάρα πολύ και δεν είναι φλύαρο όπως είναι τα περισσότερα newage solo που προσπαθούν να εντυπωσιάσουν παρά να σε αγγίξουν. Έχει ότι πρέπει εκεί που πρέπει... Εύχομαι τα καλύτερα μπράβο. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση