iratus Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2006 Για και χαρα σε ολους εδωπερα Εχω ενα προβλημα.Εχω μια audiophile 24/96 και θελω να εχω midi export μεσω usb οταν πειραζω ποτενσιομετρα στα vst.Μεχρι τωρα εχω καταφερει μονο import.Μπορει καποιος να μου πει τη να κανω γιατι το ψαχνω και λυση δεν βρισκω , απλα πειραζω πραγματα που δεν ξερω τη ακριβως κανουν ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iratus Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2006 κανενας ? :?: :?: :?: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2006 Αυτό που θέλεις να κάνεις προϋποθέτει ότι: α) Το soft synth που χρησιμοποιείς μπορεί να στείλει midi controllers. β) Ότι οι controllers που μπορεί να στείλει (αν μπορεί) είναι κατανοητοί εκεί που θέλεις να τους στείλεις γ) Ότι ξέρεις πως να πάρεις την midi "έξοδο" ενός τέτοιου soft synth και να την αναδρομολογήσεις εκεί που επιθυμείς. Οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν υπάρχει μία στάνταρ απάντηση. Ίσως αν μας πεις τι ακριβώς προσπαθείς να κάνεις, θα σκεφτούμε κάποια λύση. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iratus Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2006 Λοιπον για να γινω πιο σαφης εχω ενα bcr-2000 το οποιο απο οτι νομιζω για να καταλαβει πια παραμετρο καθε φορα θα ελενχει πρεπει να δεχτει με τη διαδικασια 'LEARN' ενα Midi σημα απο τα vst.To bcr το εχω συνδεσει με usb αλλα δεν ξερω τη ρυθμησεις να κανω για να εχω midi -out απο τη καρτα ηχου.Τωρα εγινα ελπιζω περισσοτερο κατανοητος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iratus Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2006 μηπως δεν ειμαι κατανοητος ? :?: :?: :cry: ας μου πει καποιος κατι :!: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skiaxtro Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2006 Το χα παθει και εγω παλια..Ειναι ολοκληρη δουλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lampiris Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2006 Τα vst instr. τα δουλεύεις μόνα τους ή μεσω Cubase? ¶ν τα δουλεύεις με το Cubase πρέπει απο εκεί να ρυθμίσεις τι θα στέλνει και πού θα το στέλνει. Μήπως εδώ βρείς κάτι που θα σε βοηθήσει γιατί πάλι δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι θέλεις να κάνεις.... http://www.behringer.com/05_support/bc_download/bc_downloads.cfm?lang=eng Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση