samy paraga Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2013 Κατ'αποκλειστικότητα δια τους συμφομουρίστες του Νόιζζζζζζζζζζζζζζζζζζ, σε παγκόσμια πρώτη η αλήθεια για την πρώτη Στρατοκάστερε έβερ που δεν γνωρίζει ούτε ο superfank ,ούτε ο ίδιος ο Hendrix που νομίζε πως έγραψε το άσΘμα τούτο ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2013 http://www.noiz.gr/index.php?topic=198211.0 When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2013 Καλά φίλως ,μη θυμώνεις ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2013 Αυτό δεν το είχα δει και είναι σούπερ. Μου βάζει δε ιδέες για να... απολύσω μερικούς- μερικούς ;D ;D ;D Η κοπέλα έρχεται Ελλάδα με σοβαρές (επαγγελματικές) μουσικές προοπτικές; :P ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2013 Αυτό δεν το είχα δει και είναι σούπερ. Μου βάζει δε ιδέες για να... απολύσω μερικούς- μερικούς ;D ;D ;D Η κοπέλα έρχεται Ελλάδα με σοβαρές (επαγγελματικές) μουσικές προοπτικές; :P ;D ;D Μηπως να αλλαξεις γνωμη και να προτεινεις στην παρακατω ? ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2013 Μηπως να αλλαξεις γνωμη και να προτεινεις στην παρακατω ? ;D Βρε... βρε... Μάραθον ;D ;D ;D που πάει το μυαλό σου; Εγώ το σχολίασα αμιγώς καλλιτεχνικά ;D ΥΓ: Άσε δε, που θα παίζει τέζα με τόσα κεφάλια που βλέπω... ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2013 Είθτε πορνολάγνοι Θεχθιθταί ,ας όπθεται που αγνοήται το παπόρο μου και θαθ κάνω ακόμα παρέα παλιοαλήται ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2013 Μηπως να αλλαξεις γνωμη και να προτεινεις στην παρακατω ? ;D Η κιθαρίστρια των Maidens δεν είναι? Την αναγνώρισα από τα...μάτια. :D (Από το 2:15 και μετά η..δράση...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Ναι ρε αυτη ειναι ;D ;D ;D φοβερα........ματια οντως ;) ;D ;D Ρε τι ειμαστε εμεις ? σεξιστες και γουσταρουμε ? (πιο πολυ ο τερρυ και ο παραγκας αλλα ας μην δινω δικαιωματα) ;D ;D ;D ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Αχ.... αυτήν τη ΠοζεΡόζ Vandenberg την έχω καψούρα απο μικρός (την actual κιθάρα, οχι την κοπέλα) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση