-sfaxtis- Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2013 βρηκα απο ενα φιλο. θα παω να το παρω, το κολλαω και επιστρεφω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
-sfaxtis- Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2013 Το πηρα ΑΛΛΑ!.....προεχει η ετοιμασια της βαλιτσας για την αυριανη τριημερη μιας και ειμαι μαθητης ;) οσο για εσας.. ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ- ΠΟΥ'ΝΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2013 εκει που εισαι ημουνα και εδω που ειμαι θα 'ρθεις!!!! ;) Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2013 Το πηρα ΑΛΛΑ!.....προεχει η ετοιμασια της βαλιτσας για την αυριανη τριημερη μιας και ειμαι μαθητης ;) Εκανα ενα facepalm που κοκκινησε το μισο μου προσωπο οταν το διαβασα το παραπανω :-\ ::) 8) :o :o :o think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
-sfaxtis- Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2013 Γιατι αραγε??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2013 Γιατι αραγε??? Εσυ γιατι λες ? Στην τριημερη που θα πας θα παιξεις σε PA ? think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2013 Εσυ γιατι λες ? Στην τριημερη που θα πας θα παιξεις σε PA ? Καλά τώρα... αυτός θα πάρει μια απλή και ταπεινή ηλεκτροακουστική ;D Έχω περίπτωση που είχε πάρει στην πενταήμερη ηλεκτρική ΚΑΙ ενισχυτή ;D ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2013 Καλά τώρα... αυτός θα πάρει μια απλή και ταπεινή ηλεκτροακουστική ;D Έχω περίπτωση που είχε πάρει στην πενταήμερη ηλεκτρική ΚΑΙ ενισχυτή ;D ;D ;D ;D Θελω πολυ να τον γνωρισω καποια στιγμη τον θεο που εκανε το παραπανω για να του κανω το παρακατω ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
-sfaxtis- Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2013 Δεν παιζεστε,εχω παρει και αλλη φορά μαζι,αλλα δεν την ακουμπησα καν χαχαχαχα Τωρα μου τη βιδωσε αυτο με τον ενισχυτη παρολο που δεν θα κουβαλουσα τα 80βατακια μου μαζι.. Πού να ήταν και κανας λαμπάτος ο ενισχυτης να του επεφτε η μεση του αλλου :o βου αλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
-sfaxtis- Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2013 και εκανα και μια υπερενισχυμενη κολληση και στα υπολοιπα... Γιατι μπορω. 8) κατω ειναι το αλλο μωρο.. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση