messalion Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Μια χαρα.Καλυτερα απο τις δικες μου κολλησεις ;D ;D ;D Υ.Γ. Παιζει να εχω το ιδιο παπλωμα ;D ;D ;D ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DimitrisBo Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 μη τους ακους εισαι κιθαριστας - εχεις χρεος, τωρα το πρωι που θα ετοιμαστεις μη ξεχασεις: - ενισχυτη με el84 - ενισχυτη με 6l6 - back up ενισχυτη με el84 - back up ενισχυτη με 6l6 - back up ακουστικης - τελεκαστερ - στρατοκαστερ - λες πολ - φαλκον για jazz - to κολλητήρι - προφυλακτικά - μπύρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ratman Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 μη τους ακους εισαι κιθαριστας - εχεις χρεος, τωρα το πρωι που θα ετοιμαστεις μη ξεχασεις: - ενισχυτη με el84 - ενισχυτη με 6l6 - back up ενισχυτη με el84 - back up ενισχυτη με 6l6 - back up ακουστικης - τελεκαστερ - στρατοκαστερ - λες πολ - φαλκον για jazz - to κολλητήρι - προφυλακτικά - μπύρες και λιπαντικό για τα ζόρια ;)...! είναι μικρά τα παιδιά ;) ........ όλα είναι σχετικά !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
-sfaxtis- Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2013 Ολα κομπλε! Πολυ κεφι..ευχαριστω για τις συμβουλες μη τους ακους εισαι κιθαριστας - εχεις χρεος, τωρα το πρωι που θα ετοιμαστεις μη ξεχασεις: - ενισχυτη με el84 - ενισχυτη με 6l6 - back up ενισχυτη με el84 - back up ενισχυτη με 6l6 - back up ακουστικης - τελεκαστερ - στρατοκαστερ - λες πολ - φαλκον για jazz - to κολλητήρι - προφυλακτικά - μπύρεςdhldh οσο για αυτα θα χρειαζοταν δευτερο λεωφορειο δηλαδη....http://images.gibson.com/Lifestyle/English/aaFeaturesImages2008/field_day_gibson_bus.jpg οσο για το λιπαντικο,παει πακετο φυσικα με τα υπολοιπα 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2013 σκοραρες ή τσαμπα το κουβαλημα? Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ratman Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2013 ελπίζω να έβαλε τουλάχιστον 1ο πέναλτι καλλιτεχνικά!!!!! όπως αρμόζει σε ένα κιθαρίστα ;) και στο 2ρο που θα έχεις πάρει το κολλάει.....ου καλά, και χωρίς βοηθητικά λαδάκια...... όλα είναι σχετικά !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike Tsagarakis Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2013 Εχω καλυτερο....ψιψινι@!!!! Πεταλιερα...ηλεκτρικη....5.1 ηχεια υπολογιστη ολα Πακετο για πενθημερη! Πριν 11 χρονια καθως ειμαι 29 σημερα! Εχω και βιντεο...χαχαχαχα! EBMM John Petrucci 7 Jackson DK2 Yamaha Pacifica ENGL Powerball-Invad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
-sfaxtis- Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2013 Σκοραραμε και σε δυο αγωνες χαχαχα Ειμαι περιεργος να δω βιντεο με τα 5.1 μιας και τα δικα μου ακουγονται σαν ντουντουκα οταν βαζω την κιθαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2013 Σκοραραμε και σε δυο αγωνες χαχαχα Ειμαι περιεργος να δω βιντεο με τα 5.1 μιας και τα δικα μου ακουγονται σαν ντουντουκα οταν βαζω την κιθαρα σκοραρες 2 φορες στον ιδιο αγωνα,ή σε 2 διαφορετικους????΅Εχει σημασια! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
-sfaxtis- Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2013 σε διαφορετικους 8) happy 17 dude! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση