Προς το περιεχόμενο

Verbal Delirium.

Nestoras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φίλος έχω καλύτερη πρόταση: Το επόμενο Σάββατο να έρθεις να τζαμάρουμε την Ωδή της ΔΕΗΣ να γίνει το σύστριγγλο εις την χαλεπή μάζωξη  ;) ;D ;D ;D

Φίλως πρέπει να κουβαλάω και κιθάρα για 2 λεπτά τζάμινγκ ,ύστερα δεν΄ξέρω αν ο μάνατζέρ μου έχει χρέωση με το λεπτό ή το δευτερόλεπτο ,αλλά σκεύομαι να είμαι ως φυσική παρουσία εις τουν χώρο ,δια να μεταλαμπαδεύσω ολίγην από την αύρα μου .....................ξέρεις τα γνωστά οχήματα που έβαζε παλαιόθεν ο Παπαντρέας να φυλλαν το Ελληνικό κει πίσω στα 80 ,από παλαιστίνιους τρομοκράτας  ;D ;D ;D

No one wants an alien

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderator

Φίλως πρέπει να κουβαλάω και κιθάρα για 2 λεπτά τζάμινγκ

Θα το παίξεις ελέκτρικ φίλος ή θα βάλουμε κάποιον απέ τους τόσους εξαχορδους που θα έχουν κατακλύσει το κλομπ  ;D

all this has happened before and will happen again

ή θα βάλουμε κάποιον απέ τους τόσους εξαχορδους που θα έχουν κατακλύσει το κλομπ  ;D

Υπάρχει άνθρωπας στο φόρουμ που να ημπορεί να παίξει τους μοναδικούς μου αρπιζζζζζζζζζζζζζζζζζζμούτς?που να κατέβαζες και το Χέντριξ δηλαδής..........

Δεν νομίζω Φίλως  ;D ;D ;D

No one wants an alien

Για οσους ενδιαφερονται οι verbal Delirium παιζουν live τις εξης ημερομηνιες:α) Κοoko live music bar ,26 Απριλιου & ωρα 22:00 ,β) ΛΕΦΚΑ -Κατω Πατησια ,18 Μαιου & ωρα 20:30 ,γ) Το Τρενο στο ΡΟΥΦ 24 Μαιου δ) Prog Power Europe Bearlo -Netherlands 5 Οκτωβριου 2013 ωρα 03:00 .

Εγω παντως θα παω σε καποιο απο αυτα οσοι ενδιαφερεστε στειλτε πμ η εδω ! 8)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου