Nestoras Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2013 Ένας φίλος μου έφερε το cd τους τη Κυριακή. Τι είν' αυτό; ρώτησα. - Έλληνες, μου απάντησε, άκουσέ τους, έχουν ενδιαφέρον. Περιττό να σας πω πως έχω πάθει την πλάκα μου και σε συνθετικό αλλά κι' εκτελεστικό επίπεδο. Έχω πολύ καιρό να ενθουσιαστώ με ολοκληρωμένη δουλιά και εδώ πραγματικά βγάζω το καπέλο. Πολύ χαίρομαι που είναι ελληνική παραγωγή. Αν τα παιδιά είναι μέλη του φόρουμ, παρακαλώ να μας πουν μερικά πράγματα. Μπράβο τους. http://verbaldelirium.bandcamp.com/ InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2013 Ω ναι, είναι εκπληκτικοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2013 Περιττό να σας πω πως έχω πάθει την πλάκα μου και σε συνθετικό αλλά κι' εκτελεστικό επίπεδο. Πραγματικά! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2013 Αλλη φορα να ακους και τι ανεβαζω Νεστορα.Τους ειχα ανεβασει πριν απο καιρο και δεν ετυχαν προσοχης ιδιατερης.Γνωριζω τον Γιαννη Κοσμιδη (JARGON ) και τον Νικητα Κησσονα τον Κιθαριστα τους.Τους ειχα πωτοδει με αλλη συνθεση πριν 3-4 χρονια και μου αρεσαν πολυ.Εκτοτε ακολουθησαν και αλλα live που ειχα παρεβρεθει ολα με παρα πολυ καλο παιξιμο και performance του jargon ο οποιος ειναι παικταρας με σπουδες στο κλασσικο πιανο και ενα σεντουκι συνθεσεις στο σπιτιτου κασι στο μυαλο του.Ειχαν μαλιστα και ενα συμβολαιο με μια ξενη εταιρεια (δεν ξερω τωρα τι εχουν βεβαια).Ο jargon δινει αγωνα επιβιωσης μουσικα και κυριολεκτικα.Το θεμα ειναι οτι εδω στην ψωροκωσταινα τα ταλεντα αυτα θα αναλωθουν στην οποια ντοπια σκηνη και θα φυτοζωουν μεχρι να βαρεθουν και να τα παρατησουν, ευχομαι στα παιδια να κανουν το αλμα που τους αρμοζει. ;D Καλη τυχη jargon &Νικητα απο εναν παλιο γνωριμο .(τα αλλα παιδια δεν τα ξερω αλλα αν ειναι μελη μονιμα στο group τοτε καλη τυχη επισης ) Kοιταξε στο " ακουσα ειδα '' 19-5-2012 verbal delirium &ciccada Live στη ΛΕ.Φ.ΚΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2013 To είχα δει το θέμα σου, δεν μου είχε αρέσει ομως το άλμπουμ των Ciccada που ο ίδιος φίλος μου είχε φέρει όταν κυκλοφόρησε, γι' αυτό και δεν είχα προβεί σε σχολιασμό. Ο ενθουσιασμός μου αναφέρεται στο συγκεκριμένο άλμπουμ που έχει κολλήσει στο cd player μου από τη Κυριακή και ύστερα. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2013 Ο Sir να ενθουσιαστεί με μπάντα :o :o :o Ε, τότε θα το ακούσω... (ακολουθεί η ακρόαση) Σκοτεινό, αρκούντως art/progressive βρετανικής κοπής, μουσικά ενδιαφέρον ως εξαιρετικά ενδιαφέρον, καλά παιξίματα, ωραίες ενορχηστρώσεις... Μπράβο στα παιδιά 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2013 Αν και δεν ξερω ποιοι εχουν συμμετασχει στην ενορχηστρωση των κομματιων ΑΥΤΗ η ενορχηστρωση ειναι σαφως καλυτερη απο τις προηγουμενες των 2 πρωτων CD . Για τους CICCADA Nestora δεν εκφερω γνωμη γιατι δεν τους εχω παρακολουθηση σχεδον καθολου.Παλι μπραβο στα παιδια αλλα και σε σενα Nεστωρα που το ανεβασες . Πολυ ''προχω'' τωρα τελευταια σε βλεπω ( ειναι που εμπλεξες με τον terry ε;) ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2013 Πολυ ''προχω'' τωρα τελευταια σε βλεπω ( ειναι που εμπλεξες με τον terry ε;) ;D ;D Δεν ξέρω εγώ από αυτά τα... «προχώ». Εμένα οι Rush μου αρέσουν ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2013 Εμένα οι RushΤΑ μου αρέσουν ;D ;D ;D Είμαι Ράστα φίλως ,είσαι να κάνουμε βάνδα? No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2013 Είμαι Ράστα φίλως ,είσαι να κάνουμε βάνδα? Φίλος έχω καλύτερη πρόταση: Το επόμενο Σάββατο να έρθεις να τζαμάρουμε την Ωδή της ΔΕΗΣ να γίνει το σύστριγγλο εις την χαλεπή μάζωξη ;) ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση