takis Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2006 Μπορεί κάποιος να μου συστήσει μερικά καλά' date=' χαρακτηριστικά κομμάτια του Johnson; [/quote'] καυλιαρη μου ακου τους εξης δισκους:venus isle και το ah via musicom και θα βρεις ωραια πραγματα...βεβαια ειναι πολυ 80ies καταστασεις αλλα θα ακουσεις μερικα ωραια πραγματα :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2006 Μπορεί κάποιος να μου συστήσει μερικά καλά' date=' χαρακτηριστικά κομμάτια του Johnson; [/quote'] καυλιαρη μου ακου τους εξης δισκους:venus isle και το ah via musicom και θα βρεις ωραια πραγματα...βεβαια ειναι πολυ 80ies καταστασεις αλλα θα ακουσεις μερικα ωραια πραγματα :wink: Antouan Νο 2;;; :lol: :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2006 ασε με εχει κολλησει το μωρο μου(μωρο μου=antouan) και λεω και εγω τα ιδια... :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2006 Με 20 ευρώ την ώρα σας κρατάω φανάρι :lol: :lol: Με 10 ευρώ την ώρα να ακούω κιόλας :lol: :lol: :lol: Τζάμπα με αφήνετε να τραβάω και πουλάω το video στο noiz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παρεπιπτόντως εμένα μου άρεσαν και απο το Βloom κανα 2 κομμάτια που άκουσα πιο μοντερνιά! You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2006 Το μπάσσο το δοκίμασες;;; :lol: :wink: Είναι μέσα στα σχέδια μου, όοοταν μου περισέψουν τίποτα χρήματα. 8) Τάκη, αγορόρε, με τρομάζεις! :D one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2010 Απελπιστικά μοναδικός και απλησίαστος... Eric Johnson - Zenland - Austin City Limits 2000 YouTube - Broadcast Yourself. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση