zade Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2004 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2004 χαιρετω την ωραία παρέα σας.μπαίνω απευθείας στο θέμα.θα μπορούσε κάποιος να με ενημερώσει για τους ενισχυτές Echolena?Εχω έναν 30W δωρο του θειου μου που πρέπει να τον είχε πολλα χρόνια.εχει low\high input,micro,tremolo(με ρυθμίσεις speed\rate) και μια τρύπα που λέει fuse και έχει κάτι σαν αντίσταση μέσα.Ας με κατατοπίσει κάποιος.Είναι επαρκής για μια Fender dg 19-ce ηλεκτροακουστική,και ένα fender special precision bass ή να τον καψω;Ευχαριστω εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2004 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2004 Ωχ τι μου θυμίζεις τώρα.ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ μηχάνημα είχα έναν ολόιδιο το 80!Δυστυχώς μόνο για καυσόξυλα κάνει! :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BRAIN Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2004 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2004 συλεκτικό κομάτι έγω είχα τον cleartor το `80 κάπως έτσι λεγοταν αν θυμαμαι καλά, ανταγωνιστική εταιρία και οι δύο για ξυλοσομπα ή για να μας θυμίζει την παιδική μας ηλικία :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση