Προς το περιεχόμενο

Super Reverb speaker re-cone ή...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 30
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Όπως ανέφερα και πρίν ο κόπος πραγματικά άξιζε και τα αποτελέσματα ήταν πέρα από κάθε μας προσδοκία. Δοκιμάστηκαν ανά ζεύγος (σε παράλληλη συνδεσμολογία 4Ω) στην έξοδο ενός Black Face Twin του 67' ενός πολύ καλού φίλου και βοηθού σε όλο αυτό το project. Οι φάτσες μας έλαμψαν ;D ;D ! Ο ήχος είναι πάρα πολύ καλός, ζεστός (warm) χωρίς τριξίματα και παραμορφώσεις, σε όλο το εύρος συχνοτήτων και σε σχετικά δυνατή ένταση. Δεν θέλαμε να ζοριστούν παραπάνω καθώς και ο ενισχυτής έχει διπλάσια ισχύ από έναν Super Reverb! ::)

Κλείνοντας το thread θέλω να ενθαρύνω κάθε έναν ο οποίος έχει στην κατοχή του όμοια ηχεία με παρόμοιες βλάβες να ασχοληθεί με την επισκευή τους. Τα CTS alnico 10" είναι πάρα πολύ καλά ηχεία και χαρακτηρίζουν απόλυτα τον Super Reverb.

Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ στον φίλο μου Ανδρέα που με βοηθάει σε όλο αυτό το έργο με μεράκι και ζήλο!(...τι σε περιμένει ακόμη καημένε ;D). Επίσης σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας ως προς τις διαδικασίες που έπρεπε να κάνω και τα υλικά που έπρεπε να χρησιμοποιήσω.

Υ.Γ.

1)Ίσως ακολουθήσει ηχητικό.. (είναι λίγο ντροπαλός ο φίλος  ;D ;D ;D)

2)Θα ακολουθήσει Thread για την αναπαλαίωση του Super μου οπότε... μην χαθείτε θα σας χρειαστώ σίγουρα!  ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ ωραία δουλειά μέχρι στιγμής!

Μία παρατήρηση μόνο:

Λέγονται μεγάφωνα και όχι ηχεία!  :)

Και προσοχή στις "τσίτες" με τον twin γιατί το "ψήσιμο" καραδοκεί...

Θέλουμε φωτογραφίες απο όλο το εγχείρημα και φυσικά κλιψ σε κάθε ευκαιρία.  ;)

wood matters

καλοπαιχτα...σκιστα(με τη καλη εννοια )

Να' σαι σίγουρος ! Ανυπομονώ να παίξει όλη η τετράδα! ;D

Πολύ ωραία δουλειά μέχρι στιγμής!

Ευχαριστώ .. Έχω πολύ μέλλον ακόμη  :D!

Ευελπιστώ να παραλάβω μες την εβδομάδα την παραγγελία για να ξεκινήσω και το κύκλωμα ;)

Λέγονται μεγάφωνα και όχι ηχεία!  

Έχεις απόλυτο δίκιο! Ηχείο αποτελούν τα μεγάφωνα μαζί με την καμπίνα, οπότε πολύ σωστή παρατήρηση  ;).

Και προσοχή στις "τσίτες" με τον twin γιατί το "ψήσιμο" καραδοκεί...

Δεν το τσιτώσαμε γιατί πολύ πιθανόν να τα παίρναμε στα χέρια! Θέλαμε απλά να τ' ακούσουμε με την ένταση σε χαμηλά επίπεδα..

αν και η κολλα φαίνεται να έπεσε λίγο παραπάνω, τέλος καλό όλα καλά :D

σε περιμένει πολύ δουλειά ακόμα αλλά θα αποζημιωθείς αυτός ο fender ειναι πραγματικά super!

Εξη χορδές και ειναι πολλές

Εύγε! 

Βλέπω ότι ο Super έχει ετοιμαστεί και για retolexing. 

Καλή συνέχεια!

Ευχαριστώ! :D

Ναι θα γίνει retolexing γιατί πραγματικά ήταν σε πολύ κακή κατάσταση το δικό του..

αν και η κολλα φαίνεται να έπεσε λίγο παραπάνω.....

Είναι αποτέλεσμα απειρίας και ανασφάλειας  ;D ;D

Η αλήθεια είναι πως είναι και λίγο δύσκολη στο να δουλευτεί η συγκεκριμένη κόλλα  :)

σε περιμένει πολύ δουλειά ακόμα αλλά θα αποζημιωθείς αυτός ο fender ειναι πραγματικά super!

Ξεκινάω από σήμερα , μου ήρθαν οι παραγγελίες  ;)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου