Προς το περιεχόμενο

Αυτοσχεδιασμός μπαλαντα σε ρε μινορε

panafana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενας αυτοσχεδιασμός σε μπακινγκ από το youtube ηχογραφημένος με φτηνή benton SG και τον Fender Mustang II.

Εχει και προσομοίωση καμπίνας εξτρα από το Mixcraft οπότε δεν είναι και 100% ο ενισχυτής αλλά τα βάζω πιο πολύ για το κομμάτι και όχι για τον ήχο.

Κάθε σχόλιο δεκτό  ;D

(οι χορδές θέλουν άλλαγμα  :P)

το έχω και στο soundcloud για πιο καλή ποιότητα

https://soundcloud.com/panafana-ac-dc/ballad-in-dm

Το μπακινγκ για όποιον το θέλει

sad1.mp3

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμένα μου άρεσε! Μπράβο!  :D

Άκουσα κάποιες πολύ ωραίες ιδέες, αποδοσμένες πολύ καλά. Ίσως να ήθελα ένα ξέσπασμα σε κάποιο σημείο για να σπάσει λίγο η "μονοτονία" του αργού μελωδικού soloing.

Επίσης επειδή το backing ήταν λίγο μεγάλο, νομίζω ότι οι ιδέες σου επαναλαμβάνονταν σε κάποια σημεία.

Τέλος θα μπορούσες σε κάποια σημεία να είσαι λίγο πιο φειδωλός στον αριθμό νοτών που παίζεις, έτσι ώστε να αφήσεις λίγο το backing να "ανασάνει".

κατ αρχας ευχαριστώ πολύ!

Επίσης επειδή το backing ήταν λίγο μεγάλο, νομίζω ότι οι ιδέες σου επαναλαμβάνονταν σε κάποια σημεία.

Αυτό το έκανα επίτηδες για να υπάρχει μια κάποια συνοχή και να μην ανεβοκατεβαίνω κλίμακες για 5 λεπτά

Τέλος θα μπορούσες σε κάποια σημεία να είσαι λίγο πιο φειδωλός στον αριθμό νοτών που παίζεις, έτσι ώστε να αφήσεις λίγο το backing να "ανασάνει".

είναι ένα πρόβλημα που έχω καιρό τώρα (και με κράζουν ιδιαίτερα στα μπλουζ γιατί δεν σταματάω καθόλου στα σολο) αλλά πού θα μου πάει θα το ξεπεράσω

έτσι κι αλλιώς είμαι σχετικα νέο ακόμα (2,5 χρόνια κιθάρα) και εχω ψωμιά ακόμα  ;)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου