mixalisMytilini Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2013 παιδια γεια σας...εχω την rolad td 11k ...ολα καλα απλα θελω να ρωτήσω πως συνδέω τον υπολογιστη και απο που ετσι ωστε να παιζω κ να ακους μουσικη..??? επησεις βαζω το usb με mp3 κομματια στην drums αλλα δεν τα παιζει...ξερει καποιος τι πρεπει να κανω..??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Melodic drummer Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2013 Καρφί στην έξοδο ήχου του υπολογιστή - καρφί στη είσοδο του εγκεφάλου και θα παίζεις πάνω στο mp3 ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mixalisMytilini Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2013 καρφί στη είσοδο του εγκεφάλου εννοεις εκει που λεει mix in ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Melodic drummer Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2013 Ψάξε υποδοχή AUX IN ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2013 Δεν εχει AUX IN. Το ΜΙΧ ΙΝ ειναι αυτο που θελει. "MIX IN jack By connecting your audio player or other audio source via a stereo mini-plug, you can enjoy playing the drum along with your favorite songs. The volume will be determined by connected device." Manual δεν εχεις? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mixalisMytilini Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2013 το manual ειναι στα γερμανικα !!!! >:( στο mix in που το βαζω ολα καλα...ελπιζω αυτο να ειναι σωστο !!! μου φαινεται χαμηλος ο ηχος της drums αλλα δεν νομιζω να ειναι κατι απο της ρυθμηση !!! ευχαριστω παντως...τωρα την πηρα κ απλα μαθαινω !!! ενα προβλημα...εφοσον βαζω το usb με mp3 μεσα μου λεει unsupported !!! γιατι..???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2013 Roland TD11/TD15 manual (pdf στα Αγγλικα): http://alturl.com/iogdx Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2013 TD-11K Manuals Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2013 Αργησες Mr Χναρακης, αργησες... 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2013 Αργησες Mr Χναρακης, αργησες... 8) Έχεις δίκιο, το ξέρω. Δεν μπορώ να είμαι παντού... να ασχοληθώ και με αυτό ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση