marathon Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2013 αντικειμενικά... Δεν υπάρχει "αντικειμενικά" σε τέτοιου είδους πανηγυράκια. Εάν θέλεις να συμμετέχεις...παίζεις στο ίδιο ρυθμό... ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2013 Και θα γίνω πιό συγκεκριμένη: Το κομμάτι στην 1η θέση του γκρουπ 7... Ειλικρινά απορώ... ??? Άρχισαν τα μαχαιρώματα. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dee Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2013 Αν καταλαβα καλα, κανεις κριτικη στους υπολοιπους συμμετεχοντες του διαγωνισμου?? Ακριβώς! Το ίδιο κάνουν και κείνοι σε μένα άλλωστε! Πιστεύω έχουμε ακόμα το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου και της κριτικής! Και μια κριτική μπορεί να είναι είτε θετική είτε αρνητικη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dee Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2013 Διστυχως πρεπει να σου θυμισω οτι διαγωνιζεσαι (απ οτι λες μιας κ δεν εχω μπει καν στο διαγωνισμο και ουτε σκοπευω μιας κ απο μονη σου τον απαξιωσες) και οτι δεν εισαι κριτης.. Και ναι. Από τη στιγμή που είμαι ταυτόχρονα και ακροατής, έχω το δικαίωμα κριτικής! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2013 Από τη στιγμή που είμαι ταυτόχρονα και ακροατής, έχω το δικαίωμα κριτικής! ...αντικειμενικής... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2013 Να λοιπόν, γιατί δε χωνεύω τα popularity contests (άσε που τέλικα ο νικητής είναι αυτό που έχει πιο πολλούς "φίλους" στο facebook/twitter/κτλ)... Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fuZZed Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2013 Δεν ειδα κανεναν αλλο να μπαινει και να σχολιαζει αρνητικα δημοσια την δουλεια του αλλου κανοντας προπαγανδα.. Θεωρεις δικαιωμα του λογου αυτο?? Δικαιωμα κριτικης εχεις οταν σου τη ζητανε κ εδω μεσα δε ζητησε κανενας τη γνωμη σου για το πως παιζουν οι αλλοι.... -1 απο μενα παντως χωρις να σε εχω ακουσει... και μην υποθεσεις οτι ειμαι <<αντιπαλος διαγωνιζομενος>> ,ειλικρινα δεν ειμαι! Γιατρός!!! Τι γιατρός?? Μετεωρολόγος..!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dee Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2013 Να λοιπόν, γιατί δε χωνεύω τα popularity contests (άσε που τέλικα ο νικητής είναι αυτό που έχει πιο πολλούς "φίλους" στο facebook/twitter/κτλ)... Ακριβώς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dee Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2013 ...αντικειμενικής... Θεωρείς ότι δε κρίνω αντικειμενικά το 1ο τραγούδι; Οκ, άποψη σου! Δεκτή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fuZZed Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2013 Να λοιπόν, γιατί δε χωνεύω τα popularity contests (άσε που τέλικα ο νικητής είναι αυτό που έχει πιο πολλούς "φίλους" στο facebook/twitter/κτλ)... ή αυτος που εχει κανα φιλο hacker.... ή αυτος που εχει το site... ;D Γιατρός!!! Τι γιατρός?? Μετεωρολόγος..!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση