fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2014 να τη φτιάξω για να παίζουμε.. στις εκθέσεις ;D Ωραία ήταν όμως, μια χαρά πήγαμε φέτος. :D ετσι λέω να δοκιμάσω τα binding θα γίνει πολύ έπιπλο? Φανταστικό! :o Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2014 Ωραία ήταν όμως, μια χαρά πήγαμε φέτος. :D Κανόνισε όμως μη περάσει ενας χρόνος για να ξαναβρεθούμε 8) Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2014 Το διάβασα και το μελέτησα όλο! Λόγω μέσης θα πάω μάλλον με την 335 new! Νέα έχουμε? Βάφτηκε? Σε τι φάση είμαστε? Επίσης κανα δυο ερωτησούλες ακόμα... Τα πλαϊνά είναι 4,5 χιλιοστά? Τα λύγισες με το bending iron ή κάθονται μόνο αν τα βρέξεις/ ζεστάνεις? Θα είμεθα σε επαφή! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2014 Αργύρη μπραβο ρε φιλε μου θύμισες οτι εχω και αυτη τη κιθαρα ατελειωτη ;D Της εχω κανει το καναλι για το binding και πρεπει να κολλησω τα πλαστικα κρεμ που προμηθευτηκα τα πλαινα εχουν παχος 3χιλ γιατι αν ειναι πιο χοντρο δεν λυγιζει :D Τα γυρισα με το bending iron θα ανεβασω φωτο update Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2014 Περιμένουμε με ανυπομονησία! Το μανίκι όταν το κόλλησες έβαλες wedges δεξιά - αριστερά ή έδωσες στο σώμα κατευθείαν τη σωστή γωνία? Δε φαίνεται να έβαλες από την εικόνα. Τα λέμε!! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Επιτέλους συνέχεια μηπως και τελειώσει η νέα κιθάρα των ονείρων μου ;D Η νέα ξανθιά στο φυσικό της χρώμα λαφρύτερη- κανα κιλό- και να παίζει σαν τη κόκκινη :D περάστηκαν τα cream binding μετα κόπων και βασάνων με πολύ κυανοακρυλική που θέλει καλό καθάρισμα γιατι δεν πιάνει χρώμα :o ήρθε και το ταίριασμα μπράτσου- σώματος και αυτό με αρκετή δουλίτσα σε σημείο να σκευτώ οτι η επόμενη 335 θα πρέπει να ειναι neck through body μηπως και αποφύγουμε αυτό το στάδιο 8) Και μετά κολήσαμε το μπράτσο στο σώμα και επιτέλους έεερχεται Αργύρη όπως θα δεις στη τελευταία φωτο το μπράτσο θα χρειαστεί εξτρά κομματάκια ξύλου δεξιά αριστερά στο σημείο της ένωσης με το σώμα για να μπορέσει να φιλοξενήσει την ταστιέρα Καλή Χρονιά! Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Επιτέλους συνέχεια μηπως και τελειώσει η νέα κιθάρα των ονείρων μου ;D Καλή Χρονιά! Αντε ντε να βλεπουμε,να γουσταρουμε! Καλη χρονια φιλε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Δωσε Νασο. Καλη χρονια και καλη συνεχεια με την κουκλαρα σου. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Καλή χρονιά Νάσο με ωραίες κατασκευές! Μια χαρά πάει η κυρία! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2015 Επιτέλους συνέχεια μηπως και τελειώσει η νέα κιθάρα των ονείρων μου ;D Η νέα ξανθιά στο φυσικό της χρώμα λαφρύτερη- κανα κιλό- και να παίζει σαν τη κόκκινη :D περάστηκαν τα cream binding μετα κόπων και βασάνων με πολύ κυανοακρυλική που θέλει καλό καθάρισμα γιατι δεν πιάνει χρώμα :o ήρθε και το ταίριασμα μπράτσου- σώματος και αυτό με αρκετή δουλίτσα σε σημείο να σκευτώ οτι η επόμενη 335 θα πρέπει να ειναι neck through body μηπως και αποφύγουμε αυτό το στάδιο 8) Και μετά κολήσαμε το μπράτσο στο σώμα και επιτέλους έεερχεται Αργύρη όπως θα δεις στη τελευταία φωτο το μπράτσο θα χρειαστεί εξτρά κομματάκια ξύλου δεξιά αριστερά στο σημείο της ένωσης με το σώμα για να μπορέσει να φιλοξενήσει την ταστιέρα Καλή Χρονιά! Καλή Χρονιά! Αυτό ήθελα να ξέρω, διαφωτιστικός όπως πάντα, thanks!!! Γίνεται λουκούμι πάντως!! Το natural/blonde μου αρέσει πολύ κι εμένα στις 335! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση