Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στους μαγνήτες esp ltd ec-1000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πολύ απλό, εκείνοι που σου πήραν 45ευρώ("τζάμπας", όχι αστεία  ;D)  κάτι πείραξαν και δεν το είπαν. Η άσπρη σκόνη που παρατήρησες μετά το σέρβις είναι σκόνη ρητίνης που υπάρχει μέσα στα cavities της κιθάρας. Άρα φαίνεται πως άνοιξαν το καπάκι και κάτι "έφτιαξαν", με λίγα λόγια κάτι κούνησαν και ίσως έφυγε καμιά κόλληση. Ωραίοι!

Οκ, και ο Κινέζος δεν κάνει καλές κολλήσεις αλλά η κιθάρα έπαιζε πριν το "service", right?

Καμιά κόλληση θα είναι και λίγο σφίξιμο του επιλογέα. Δε χρειάζεται ν αλλάξεις κάτι στα ηλεκτρικά ακόμη.

Άντε τώρα πες μου εσύ τι θα έκανες στη θέση μου?Πας να τους τα χώσεις ή δε πας?

45 ευρώ σοβαρά; παίρνουν γενικά τόσα πολλά για τέτοιες δουλειές στα μαγαζιά ;Τι ακριβώς σέρβις; Ρωτάω διότι ανέκαθεν τα έφτιαχνα μόνος μου. ???  Πάντως ούτε να την ανοίξεις την κιθάρα κατευθείαν στο μαγαζί να κάνουν την δουλειά τους σώστα άμα ευθύνονται αυτοί (το λέω χωρίς να θέλω να κατηγορήσω για έλλειψη επαγγελματισμού απλά πολλά πιτσιρίκια ντρέπονται να ξαναπάνε. Κάποτε πολύ μικρός αγόρασα κιθάρα με τρέμολο που έσπασε σε δύο μέρες και ντρεπόμουν να την πάω πίσω :'( )

Αμά πάω θα μου πούνε ρε μικρέ(17αρης) γιατί δε την έφερες μετά ακριβώς απο το σέρβις,πέρασε 1-2 εβδομάδες,και θα μου το χρεώσουν στάνταρ.Θα πάω σε κάποιο άλλο μαγαζί μάλλον και θα ζητήσω αν μπορούν να μου το κάνουν επί τόπου αφού δε θέλει τόσο πολύ δουλεία όπως λέτε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άντε τώρα πες μου εσύ τι θα έκανες στη θέση μου?Πας να τους τα χώσεις ή δε πας?

Κατευθείαν πίσω!

Αλλά πλέον είναι λίγο αργά όπως είπες και φοβάμαι μην κάνουν κι άλλα στην πορεία!...

Κι ένα φίλος 27άρης την πάτησε πρόσφατα με σέρβις και του έκαναν ζημιούλες (χτυπηματάκι στο σώμα και σετάπ της κακιας ώρα για 50ευρώ και δώρο οι χορδές! ;D ;D ;D...). Τελικά τη συμμαζέψαμε μαζί αλλά μερικοί μάστορες είναι για απόσυρση...

Προς το παρόν ψάξε το καλά και πήγαινε σε έμπιστο/φίλο κλπ. Δεν είναι τίποτε τρελό, το πολύ πολύ καμιά κόλληση να έχει φύγει και να θέλει λίγο καθαριστικό επαφών κλπ.

Κατευθείαν πίσω!

Αλλά πλέον είναι λίγο αργά όπως είπες και φοβάμαι μην κάνουν κι άλλα στην πορεία!...

Κι ένα φίλος 27άρης την πάτησε πρόσφατα με σέρβις και του έκαναν ζημιούλες (χτυπηματάκι στο σώμα και σετάπ της κακιας ώρα για 50ευρώ και δώρο οι χορδές! ;D ;D ;D...). Τελικά τη συμμαζέψαμε μαζί αλλά μερικοί μάστορες είναι για απόσυρση...

Προς το παρόν ψάξε το καλά και πήγαινε σε έμπιστο/φίλο κλπ. Δεν είναι τίποτε τρελό, το πολύ πολύ καμιά κόλληση να έχει φύγει και να θέλει λίγο καθαριστικό επαφών κλπ.

Με κάτι τέτοια διώχνουν τον κόσμο όμως..τι να πεις κρίμα..Τελικά δοκίμασα με πιστολάκι να φυσήξω σε αυτό το σημείο και τελικά το πρόβλημα διορθώθηκε.Ελπίζω μόνο να μη διορθώθηκε προσωρινά και μετά απο λίγο καιρό το ξαναεμφανίσει!Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια!

Τελικά δοκίμασα με πιστολάκι να φυσήξω σε αυτό το σημείο και τελικά το πρόβλημα διορθώθηκε.

Εντάξει, λίγο σκόνη και ρητίνη θα ΄χε πέσει. Στο μέλλον ψέκασε τα ηλεκτρικά με καθαριστικό επαφών χωρίς λάδι. Το βρίσκεις σε καταστήματα με ηλεκτρολογικά-ηλεκτρονικά εξαρτήματα.

http://www.ergo-tel.gr/product_info.php?products_id=7280

Όταν λες ηλεκτρικά εννοείς το βίσμα που βάζω το καλώδιο και αυτό που αλλάζει τους μαγνήτες?

Ναι, συν τα pots που είναι μέσα στο cavity της κιθάρας(ξεβιδώνεις 4 βιδούλες πίσω):

http://kitarablogi.files.wordpress.com/2012/10/esp-eclipse-ii-distressed-e28093-control-cavity.jpg

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου