gvour Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2013 Θα συμφωνησω με ολους τους κυριους ανωθεν. Πολυ ωραιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2013 Πολύ ωραίο φίλε μου, μου έφερε στο μυαλό το riders on the storm χωρίς τα πνευστά Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
g.avram Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2013 Σας ευχαριστω ολους παιδια!Οταν κυκλοφορησει το album θα σας ενημερωσω!Περιμενω και αλλες αποψεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Panagiotisrx7 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2013 Πάρα πολύ ωραίο! Σα να μας έκανες μια undercover βόλτα στους δρόμους της Νέας Υόρκης στα 70s...άψογο. ...When i got the music i gotta place to go... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
g.avram Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2013 Πάρα πολύ ωραίο! Σα να μας έκανες μια undercover βόλτα στους δρόμους της Νέας Υόρκης στα 70s...άψογο. Eυχαριστω πολυ Παναγιωτη!Ωραια βολτα θα ηταν αυτη παντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
g.avram Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2013 Ωραίο! :) (Μου ήρθε Fela στον λογισμό). Fela ειχα και εγω στο μυαλο μου οταν αρχισα να σκεφτομαι το project! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
g.avram Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2013 Επειδη παρελειψα να αναφερω τους μουσικους που επαιξαν στο track: Γιωργος Αβραμιδης τρομπετα Στεφανος Λαζαρινος rhodes,βαρυτονο σαξ Κωστας Σηφακης μπασο Χρηστος Σαρκαντζης κιθαρα Παυλος Παυλιδης τυμπανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
g.avram Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2013 Επειδη παρελειψα να αναφερω τους μουσικους που επαιξαν στο track: Γιωργος Αβραμιδης τρομπετα Στεφανος Λαζαρινος rhodes,βαρυτονο σαξ Κωστας Σηφακης μπασο Χρηστος Σαρκαντζης κιθαρα Παυλος Παυλιδης τυμπανα και Tραιανος Παπαδοπουλος γαλλικο κορνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση