g.avram Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2013 πως σας φαινεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2013 πως σας φαινεται; Ωραιοτατο μας φαινεται. 8) Για πες μας λιγα λογια για την παραγωγη. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2013 Πολύ ενδιαφέρον! 8) Για πες μας λιγα λογια για την παραγωγη. +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
g.avram Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2013 Πολύ ενδιαφέρον! 8)+1 Ευχαριστω παιδια!Γραφτηκε σε homestudio.Τεχνικα θεματα δυστυχως δεν γνωριζω και δεν μπορω να λυσω τις αποριες σας.Ειναι ενα απο τα κομματια του πρωτου μου δισκου που θα κυκλοφορησει ελπιζω συντομα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2013 Εσυ τι παιζεις ακριβως σ'αυτο το κομματι? Τα πνευστα μου ακουγονται φυσικα παντως. Ο ηχος μου φερνει κατι απο ECM. Πολυ ομορφο και ατμοσφαιρικο ακουσμα. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Insectius Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2013 nice !λίγο μονότονο .... ;D αλλά σε πάρρρρρΑ πολλούς αρέσουν αυτά!!!!και σε έμενα καμιά φορά. τα όργανα είναι real; και σαν δημιουργός παίξατε κάποια όργανα ή ήταν μόνο notation (άμα κατάλαβα καλά δεν κάνατε εσείς την παραγωγή ) Υ.Γ. με πρόλαβες Waterfall-K >:( ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
g.avram Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2013 nice !λίγο μονότονο .... ;D αλλά σε πάρρρρρΑ πολλούς αρέσουν αυτά!!!!και σε έμενα καμιά φορά. τα όργανα είναι real; και σαν δημιουργός παίξατε κάποια όργανα ή ήταν μόνο notation (άμα κατάλαβα καλά δεν κάνατε εσείς την παραγωγή ) Υ.Γ. με πρόλαβες Waterfall-K >:( ;D Εγω ειμαι ο τρομπετιστας της υποθεσης.Ολα τα οργανα ειναι φυσικα.Τα brass ειναι τρομπετα,γαλλικο κορνο και βαρυτονο σαξ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2013 Αψογοι. Αναμενουμε το αλμπουμ. 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2013 Eξαιρετικό. :) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
distortion Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2013 Ωραίο! :) (Μου ήρθε Fela στον λογισμό). http://smart.noiz.gr/details.php?id=148367 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση