holyjoy Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2013 Μερικές solo ιδέες glamurάτες αν και δεν τις πολύ παω ;D έχω καιρό να ανεβάσω καμιά χαζο@@μα@!! ::) Σε μερικούς αρέσουν όμως. ελπίζω να αρέσει στους φίλους ;) https://www.box.com/s/g7rrgpqfg6hx6tvnuaic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2013 ΤΡΟ-ΜΕ-ΡΟ!Μήπως θα έπρεπε να αναθεωρήσεις?Σου πάει αυτό το style! ;D ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2013 Θα συμφωνήσω με τον Βασίλη! Μπράβο Δημήτρη πολύ δυνατό σόλο! Μου άρεσε πολύ που "χώρισες" το σόλο σε κομμάτια τα οποία ξεχώριζαν με τις harmonized μελωδίες. Κι επίσης δείχνεις πόσο ωραίο μπορεί να γίνει ένα σόλο με σωστή χρήση της πεντατονικής. Το backing μπορούμε να το έχουμε για τζαμάρισμα; 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2013 Είσαι καλός, όπως πάντα άλλωστε :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mamakin Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2013 Ωραίος. [flash=200,200] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2013 Τα λόγια είναι περιτά :) Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
holyjoy Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2013 Thanks παιδιά, ο λόγος που δεν μου πολυ αρέσουν είναι ότι δεν έχεις πολλές επιλογές στα modes εκτός αν δεν είναι μονότονα. :) και εκατό φορές να το ακούσω θα μου έρθουν και άλλες ιδέες, είναι ωραίο ;D Tο backing track είναι εδω [flash=200,200] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Panagiotisrx7 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2013 Απίθανο backing track και πολύ ταιριαστό, μελωδικό και ωραίο παίξιμο. Μπράβο! Πάω να χώσω και γω!!! Με έφτιαξες! ...When i got the music i gotta place to go... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
holyjoy Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2013 Παιδιά άλλο ενα take στο ίδιο backing με πιο πολλά solos ;) Τώρα που γυρίζει και έχω έμπνευση ;D ;D ελπίζω να σας αρέσει και αυτό ::) https://www.box.com/s/tie6h9z1z6gcldno8w1s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2013 Δημήτρη μου άρεσε κι αυτή η εκδοχή. Πιστεύω όμως ότι ήθελε μερικές "ανάσες" παραπάνω το σόλο. Η ψήφος μου πάει στο πρώτο take. ;) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση