pericles Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2013 E ναι ρε συ neeq το χαιρεται ο ανθρωπος αυτη ειναι η μαγεια του live ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2013 ΩΡΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ και live βεβαια ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2013 Εφαγες γερο κολλημα μ'αυτους μου φαινεται... ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2013 σκεπτομουν να ανεβασω μια ολοκληρη Συναυλια τους απο το 1999 στο Amsterdam αλλα θα ειναι κουραστικο .Οντως εχω φαει κολλημα αλλα μονο το βραδυ μπορω και ησυχαζω για να τους ακουσω (αυτο μεχρι να παρω μερικα cd τους και να τα εχω στο αυτοκινητο για να γινει πλυση εγκεφαλου κανονικη. :o :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2013 Spock's Beard - Thoughts Αυτο και αν ειναι κομματαρα !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση