Προς το περιεχόμενο

Spock's Beard live at Rockpalast -Koln-2000

pericles

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Aναμεσα τους και ενας δικος μας :ο Γιωργος Παππαναστος ο οποιος αντικατεστησε τον Dave Meros στο μπασσο -φωνητικα και δυστυχως σε λιγοτερο απο ενα χρονο μετα την συναυλια αυτη ''εφυγε '' απο εγκεφαλικο ( brain tumor )

Oπου γης και πατρις ,οποια πετρα να σηκωσεις ολο και καποιο Ελληνα θα βρεις !!!

Απολαυστε τους !!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειναι γκρουπαρα οι ατιμοι... :-* Ακουσα αποσπασματα απο το νεο αλμπουμ, 3 κομματια για την ακριβεια, δεν ξερω πως αλλα καποιος ανεβασε στο YouTube 3 κομματια απο το αλμπουμ που θα κυκλοφορησει σε μερικες μερες. Χαλια και mono ηχος, αλλα η μπαντα τα σπαει γι ακομα μια φορα.

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Μιλαμε για εραστες της μουσικης ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.Ακουγοντας τα κομματια τους αλλες φορες σου δημιουργουνται θολες μα και θελκτικες εικονες στο μυαλο ..σαν να βλεπεις ενα ονειρο που σ'αρεσει.Περιεργα πραγματα 8) μου θυμιζει τα πρωτα μου ακουσματα απο YES ,KING KRIMSON ,Genesis κλπ.Εισαι υπευθυνος που ανακαλυψα αυτο το group οπως και τους Transatlantic  ;D ;D.Επιφυλασσομαι !!Δεν το πιστευω οτι μου ειχανε ξεφυγει  ??? ???Τετοιοι παικταραδες με τετοια φαντασια δεν βρισκονται ευκολα μαζι .

Αυριο θα παραγγειλω το 2 πρωτα Αλμπουμ τους (CD βεβαια για να τα κοπιαρω και να τα ακουω στο αυτοκινητο ) καιρος να ανανεωθουμε ριζικα !!!!!!!!!

Εισαι υπευθυνος που ανακαλυψα αυτο το group οπως και τους Transatlantic  ;D

Χαιρομαι που σου αρεσουν. ;D Στους Transatlantic μη ξεχνας οτι παιζει ο Neal Morse, πρωην leader των Spock's Beard. Κοιτα μονο πριν αγορασεις/παραγγειλεις καποιο αλμπουμ τους να κοιταξεις για νεες εκδοσεις/special editions κλπ, ας πουμε τα 3 πρωτα εχουν βγει με bonus tracks οποτε να τα προτιμησεις. 8)

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Παντως, αν και εχω μεγάλη αδυναμια στον εν χριστώ αδελφό Νιλ, στο πρώτο βιντεο του θεματος, το day for night το πέθανε ;D

Αλλά μ'αρεσει που κανει σα μικρο παιδι στη σκηνή, λες και παιζει στο χορό του λυκείου :D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου