predatorGR Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2013 ειμαι στα σκαρια να παρω νεο διπεταλο και ειπα να ακουσω καμια γνωμη πριν τα σκασω. βασικα ψαχνω κατι σε direct drive και εχει παρει το ματι μου το YAMAHA DFP-9500D που μου φαινεται αρκετα τιμια προταση στα 315 ευρω. τα pearl demon drive και axis longboard ξεφευγουν αρκετα στη τιμη και κατι tama iron cobra ειναι με αλυσιδα. τι λετε να τα χτυπησω τα yamaha η να κοιταηξω μπας και βρω κανα μεταχειρισμενο στα ιδια λεφτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2013 ειμαι στα σκαρια να παρω νεο διπεταλο και ειπα να ακουσω καμια γνωμη πριν τα σκασω. βασικα ψαχνω κατι σε direct drive και εχει παρει το ματι μου το YAMAHA DFP-9500D που μου φαινεται αρκετα τιμια προταση στα 315 ευρω. τα pearl demon drive και axis longboard ξεφευγουν αρκετα στη τιμη και κατι tama iron cobra ειναι με αλυσιδα. τι λετε να τα χτυπησω τα yamaha η να κοιταηξω μπας και βρω κανα μεταχειρισμενο στα ιδια λεφτα? Αρχικά σκέψου αν πραγματικά χρειάζεσαι direct drive πεταλι. Εαν δεν παίζει extreme metal και δεν ξεπερνας πχ 16α στα 200bpm κατα πάσα πιθανότητα δεν το χρειάζεσαι. Τα direct drive "υστερουν" σε δύναμη σε σχεση με τα chain drive. Υπάρχει βέβαια και η μεση λύση του strap drive ;) www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ippex Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2013 Αν όπως είπε κ ο beeros χρειάζεσαι όντως direct τότε γιατί όχι? Η Yamaha είναι καλή εταιρία και το hardware της εξαιρετικό. Το θέμα είναι βέβαια να σε βολέψει οπότε το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να το δοκιμάσεις. Τα μεταχειρισμένα axis, demon κτλ παίζουν εκεί γύρω στα 300-400ε οπότε αμα βρείς τίποτα μπορείς να του ρίξεις μια ματιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
predatorGR Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2013 ευχαριστω και τους 2 σας για τις απαντησεις. η αληθεια ειναι οτι δεν εχω παιξει ακομα σε direct drive και ολες μου οι εμποιριες ειναι σε chain. νομιζα οτι ειναι καλυτερα τα direct, πιο σταθερα πιο γρηγορα κλπ. καλυτερα να παω να δοκιμασω ενα να δω πως θα μου κατσει πριν την αγορα. αλλιως σε chain drive τι μου προτεινετε? κανα iron cobra λογικα. εκει μεχρι και χοντρα χοντα 400 ευρω λεω να δωσω. οσο για το ειδος μουσικης ειμαι all around drummer, δεν παιζω μονο metal. α και να πω επισης οτι προοριζονται για ηλεκτρονικη ντραμς. μια roland td4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2013 ευχαριστω και τους 2 σας για τις απαντησεις. η αληθεια ειναι οτι δεν εχω παιξει ακομα σε direct drive και ολες μου οι εμποιριες ειναι σε chain. νομιζα οτι ειναι καλυτερα τα direct, πιο σταθερα πιο γρηγορα κλπ. καλυτερα να παω να δοκιμασω ενα να δω πως θα μου κατσει πριν την αγορα. αλλιως σε chain drive τι μου προτεινετε? κανα iron cobra λογικα. εκει μεχρι και χοντρα χοντα 400 ευρω λεω να δωσω. οσο για το ειδος μουσικης ειμαι all around drummer, δεν παιζω μονο metal. α και να πω επισης οτι προοριζονται για ηλεκτρονικη ντραμς. μια roland td4. Δεν υπάρχει "καλυτερο" πετάλι. Υπάρχουν πετάλια με διαφορα χαρακτηριστικά. Καποια από αυτά τα χαρακτηρηστικά θα σου κάνουν και κάποια άλλα όχι. Δεν υπάρχει "σταθερο" και "γρήγορο" πετάλι (εκτός αν φτάσεις σε ταχύτητες Γιωργου Κόλλια που εκεί ΝΑΙ, χρειάζεσαι direct drive). Ο παράγοντας σταθερότητα και concistency και ταχύτητα είναι το πόδι σου. Το Demon Drive απο μεριας σχεδιασμου είναι για μένα το καλύτερο πετάλι. Έχει πολλές ρυθμίσεις, σπάει σε 2 μονά και μεταρέπεται κ για αριστερούς. Επίσης η Pearl έβγαλε και το Demon Chain όπου αυτό λογικά σημαίνει πως κάποια στιγμή θα υπάρχει και το ανταλλακτικό για να το κάνεις απο direct σε chain. Τα Axis επισης εχουν ανάλογα χαρακτηρηστικά, δεν βγαινουν με αλυσίδα και παίρνουν κ e-kit για triggering Για μένα όπως τα λες δε χρειάζεσαι direct drive. Εαν πας σε καινουργιο το Pearl Eliminator ίσως είναι η καλύτερη επιλογή για σένα. Μην πάρεις πετάλι που να έχει "φλυαρα" χαρακτηριστικά για το παίξιμό σου. Δηλ το να πάρεις Axis επειδη έχει τη δυνατότητα προσθηκης e-kit τη στιγμή που δε σκοπευεις να χρησιμοποιήσεις trigger είναι φλύαρια ;) Μην "πνιγείς" χωρις λόγο. Πήγαινε δοκιμασε. Πολύ καλή επίλογη για μενα είναι το DW 9002 το οποίο παιζει κιολας στα μεταχειρισμενα του noiz με 380 - 400 ευρω. www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
predatorGR Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2013 τελικα εκανα τη τελευταια σου προταση, πηρα μεταχειρισμενη την dw 9002. μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενος αν και ακομα ειναι αρχη! σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση