dimsonic Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, gvour είπε Σιγα μην τον ρωτησεις κιολας. τα έχω ανεβάσει και γω παλιότερα. Πως παίρνει πάντα τη δόξα ο Φώτης....μυστήριο 3 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2021 37 λεπτά πριν, dimsonic είπε Πως παίρνει πάντα τη δόξα ο Φώτης....μυστήριο Και εκείνο το ρεβανί που λέγατε δεν το βλέπω ... 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2021 7 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Και εκείνο το ρεβανί που λέγατε δεν το βλέπω ... όνειρο ήτανε και πάει.... 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2021 15 λεπτά πριν, dimsonic είπε όνειρο ήτανε και πάει.... Αν πάντως κάνεις διαλειμματική, να προσέξεις τι ώρα θα πας στον Φώτη. Μην χαθεί και τζάμπα τέτοιο γλυκό. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Αν πάντως κάνεις διαλειμματική, να προσέξεις τι ώρα θα πας στον Φώτη. Μην χαθεί και τζάμπα τέτοιο γλυκό. μωρε σιγά μην ακούω το Νικο και τις δίαιτες. Θα το τσακίσω λέμε.... (ΑΝ λέμε...τώρα) 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Άργησα κάπου 8 χρόνια να το ακούσω, αλλά ας τα πω γιατί πρέπει... Καθηλωτικό το άρπισμα που δίνει όλο το mood, η μελωδία από πάνω περιεκτική, λιτή και σου μένει με το πρώτο άκουσμα, το φρασάρισμα πάρα πολύ ωραίο, και ο ήχος ταιριαστός με την αρμονία και την όλη σύνθεση. Πραγματικά πολύ όμορφο κομμάτι, φαίνεται ότι υπήρχε ανάγκη να βγάλεις κάτι προσωπικό από αυτό το βίωμα όπως το μοιράστηκες με όλους μας. Κι έτσι όπως είναι τώρα το κομμάτι, στέκει μια χαρά (και λίγα λέω, θυμίζει κινηματογραφικές συνθέσεις του Λάντσια, αλλά σε κιθαριστικό περιβάλλον) και νομίζω ότι επιβάλλεται και του αξίζει να το κάνεις να ακουστεί και εκτός φίλων και ενός μουσικού φόρουμ. Στα δικά μου τα αυτιά, αν ασχολιόμουν παραπάνω με τη συγκεκριμένη ιδέα, το μόνο νέο που θα δοκίμαζα θα ήταν λίγο παραπάνω αφαίρεση στο κομμάτι του θέματος από το 0:33 - 0:45 (που επαναλαμβάνεται και αργότερα όταν επιστρέφεις μετά το τρίλεπτο)... με αυτό εννοώ κάτι του τύπου η ρυθμική κιθάρα να παραμείνει με το άρπισμα ως έχει, αλλά η δεύτερη κιθάρα από πάνω να παραλλάσσει το θέμα μέσω κάποιων χτυπητών όμορφων chord voicings π.χ., αντί μεμονωμένων νοτών, ή μέσω λιγότερων, και πιο χτυπητών ας πούμε, νοτών, αντί αυτών που παίζεις τώρα. Αλλά εντάξει, μιλάμε για 10-15 δευτερόλεπτα όλα κι όλα... μόνο σε κάτι ψείρες σαν εμένα μπαίνουν τέτοιοι ψυχαναγκασμοί. Συμπερασματικά, μπράβο, μπράβο, μπράβο (το έχω ακούσει ήδη αρκετές φορές και συνεχίζω να το γουστάρω - βρέχει κιόλας και ταιριάζει... με ήλιο με κόβω να πήγαινα πάλι προς Van Halen μεριά :))... και στα επόμενα με το καλό. Επεξεργασμένο 26 Οκτωβρίου 2021 από fusionakis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, fusionakis είπε Στα δικά μου τα αυτιά, αν ασχολιόμουν παραπάνω με τη συγκεκριμένη ιδέα, το μόνο νέο που θα δοκίμαζα θα ήταν λίγο παραπάνω αφαίρεση στο κομμάτι του θέματος από το 0:33 - 0:45 (που επαναλαμβάνεται και αργότερα όταν επιστρέφεις μετά το τρίλεπτο)... με αυτό εννοώ κάτι του τύπου η ρυθμική κιθάρα να παραμείνει με το άρπισμα ως έχει, αλλά η δεύτερη κιθάρα από πάνω να παραλλάσσει το θέμα μέσω κάποιων χτυπητών όμορφων chord voicings π.χ., αντί μεμονωμένων νοτών, ή μέσω λιγότερων, και πιο χτυπητών ας πούμε, νοτών, αντί αυτών που παίζεις τώρα. Πολύ ωραία πρόταση. Το θέμα είναι ότι δεν θυμάμαι καν τι έπαιζα. Πάντως είναι πολύ σωστή η προσέγγισή σου. Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια. Επεξεργασμένο 26 Οκτωβρίου 2021 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2021 Πολύ ωραία μουσική και ατμόσφαιρα.Η κιθάρα τα σπάει.Το μπασο δεν μου άρεσε.Το ακούω με ακουστικά είναι τέρμα αριστερά πολύ ψηλά σε ένταση και πολύ χαμηλή οκτάβα η τέλος πάντων πολλές χαμηλές συχνότητες στο μπάσο. Μπράβο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση