fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2013 Πρόσφατα έμαθα κάποια πράγματα που με συγκλόνισαν! Έπρεπε να τα βγάλω κάπως από μέσα μου αλλά δεν ήξερα πώς. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μια Κυριακή βράδι με συνφορουμίτη από την Βόρεια Ελλάδα, έγραψα αυτό το κομματάκι, που το αφιερώνω σε δύο νεογέννητα δίδυμα κοριτσάκια που δεν θα γνωρίσω ποτέ, και την υπέροχη μαμά τους, με την οποία είχα την τύχη να μοιραστώ κάποια πολύ σημαντικά χρόνια της ζωής μου. Τους εύχομαι να είναι πάντα καλά και ευτυχισμένοι, γιατί δεν αξίζουν τίποτα λιγότερο. Το κομμάτι είναι κάτι σαν "αυτόματη γραφή". Απλά έπιασα την κιθάρα, και χωρίς να ξέρω τι παίζω, βγήκε αυτό. Σαν να ήθελα κάτι να μου πω! Είναι όλο γραμμένο με το σκάφος μου, ένα ταπεινό αλλά πανέμορφο (και στην εμφάνιση και στον ήχο) Greg Bennett Jz-3. Το μπάσο είναι γραμμένο με midi κιθάρα και Edirol vst. Σας ευχαριστώ πολύ αν κάνετε τον κόπο να το ακούσετε. EDIT: Μην το σκέφτεστε, "χώστε μου". Twins.mp3 9 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marioG542 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2013 μονο και μονο για το λογο που παιχτηκε δεν θα μπορουσε να ηταν τιποτα λιγοτερο απο ΥΠΕΡΟΧΟ!!! http://smart.noiz.gr/user_listings.php?id=14471 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2013 Να χε μόνο ένα real double bass (και καμιά σκουπίτσα)... Πολύ ωραίο, φίλος... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2013 Πραγματικά πολύ ωραίο... Μπράβο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2013 Λοιπόν Στράτε. Το κομμάτι έχει ένα εξαιρετικό θέμα και μερικές πάρα πολύ καλές στιγμές στον αυτοσχεδιασμό του. Θεωρώ ότι το θέμα, μαζί με αυτές τις καλές σου στιγμές, είναι άνετα επιπέδου δισκογραφίας. Παρόλα αυτά, έχεις και αρκετό, ολίγον αμήχανο "mumbling" όπου διαφαίνεται δισταγμός και χάνεις τη σιγουριά σου. Το αυτό και για το σημείο με τα αρπέτζια που τεχνικά είναι λίγο στο περίπου. Δεν ξέρω πόσο "μελέτησες" το κομμάτι πριν το γράψεις τελικά, αλλά νομίζω ότι του άξιζε λίγη παραπάνω ενασχόληση και μια μερική τιθάσευση του "άναρχου" του εγχειρήματος προκειμένου να μιλάμε για ένα αριστούργημα. Εννοείται πως όλα αυτά είναι προσωπικές μου απόψεις βέβαια. Πολύ ωραίος ο ήχος της κιθάρας. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2013 Εχετε βαλθει να μας τρελανετε εσυ κι αυτος ;D ο JJ μ'αυτα που γραφετε. Σκοτεινο αλλα και γλυκο ταυτοχρονα. Υπεροχο απο καθε αποψη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2013 Στρατο τι να πω ? Αφωνια για να μιλησουν αυτοι που μπορουν μετα απο αυτο που ακουσα :) Μπραβο ρε φιλε.Γουσταρα πολυ.Κατι τετοια κομματια ειναι η χαρα του να μην ακους στιχους αλλα να τους φανταζεσαι :) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2013 Και μόνο ο σκοπός για τον οποίο γράφτηκε μετράει ;) Είσαι ωραίος φίλε φούζιε :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2013 Administrator Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2013 World class. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2013 Κατ' αρχάς σας ευχαριστώ που το ακούσατε. @Ray: Δεν ήθελα τύμπανα καθόλου σ' αυτό. Εκτός κι αν εννοείς ηλεκτρική σκουπίτσα. Ένα αληθινό όρθιο μπάσο όμως.... @Πάνο, marioG542, geodimitri, Χρήστο, χαίρομαι που σας άρεσε και πραγματικά σας ευχαριστώ πολύ. @Σπύρο έχεις δίκιο για το "αμήχανο" του πράγματος. Δεν ήταν θέμα "μελέτης". Έγραψα το θέμα (που όπως είπα βγήκε εντελώς αυθόρμητα) και είχα το σόλο. Έπαιζα, έγραφα, αλλά δεν μου άρεσε τίποτα και τα έσβηνα όλα. Εχθές λοιπόν είπα να κάνω ότι και στο θέμα. Έπαιξα χωρίς να με νοιάζει τι και πώς, έγραψα δύο τρία, και κράτησα ένα, χωρίς πολλά πολλά. Όντως σήκωνε διορθώσεις, αλλά μετά θα το ξανασκεφτόμουν πάλι και θα τα έσβηνα όλα, οπότε.... ;D ;D ;D ;D Η αρμονία στο Β μέρος πάντως (όταν την έψαξα ;D ;D) είναι λίγο "γειά σου". ;D ;D ;D Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα σχόλια (άκου εκεί "επιπέδου δισκογραφίας"). @Γιώργο είσαι αδερφός, να' σαι καλά. @"Αφεντικό" τι να πω! Τέτοια σχόλια από σένα με κάνουν και κοκκινίζω, αν και υπερβάλλεις. Ταπεινά ευχαριστώ. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση