cos_dr Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2013 εγω τις βγαζω με αλκινοο και πυξ-λαξ. και δεν το λεω ειρωνικα. και μου αρεσει να τους παιζω και πιανει κι ολας. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2013 εγω τις βγαζω με αλκινοο και πυξ-λαξ. και δεν το λεω ειρωνικα. και μου αρεσει να τους παιζω και πιανει κι ολας. Αυτοί αγαπητέ ειναι οι αρκουδοπαγίδες της γκόμενας, δεν μπορεί να ξεφύγει τίποτα από το (απο)συνθετικό τους δόκανο. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2013 το μονο μου παραπονο ειναι οτι διαλεξα στη ζωη μου λαθος οργανο, οι κιθαριστες ειναι τοσο τυχεροι, πανε στην παραλια, στο βουνο με μια κιθαρα και αμα εχουν και φωνη καλη, τις κανουν οτι θελουν. Εγω που να παω με το αρμονιο, να το κουβαλάω με μπαταρίες και βάση, πρεπει να τις πεισω να ερθουν στο σπιτι πρωτα, αντε και σε κανα live η καμμια προβα για να κανω δουλεια. Και δεν μπορω και να μαθω με τιποτα, δεν παει το χερι καθόλου, το ενα τριτο να μπορουσα να παιξω σε κιθαρα, εστω τα ακορντα και θα ειχα ξεσκιστει. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2013 Έχεις σκεφτεί την λύση "μελλόντικα"; Ειδικά οι Hohner σε βιντάζ φυστικί τα σπάνε άσχημα. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2013 ψηνομουν για keytar, αλλα δεν υπαρχει μια, θα εκανα και καμμια ποζερια με δαυτο. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2013 Έχεις σκεφτεί την λύση "μελλόντικα"; Ειδικά οι Hohner σε βιντάζ φυστικί τα σπάνε άσχημα. Παίζει και το ακορντεόν για τις μεγαλύτερες... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2013 και η λατέρνα......... lol Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2013 Εγω παντως απο τοτε που εμαθα κιθαρα,μαμαω λιγοτερο! ;D Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AndreasZ Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2013 Παιδια εχουμε μεινει πισω!!! Ο Padelhead εκανε συνεργασια με thrash συγκροτημα και μας εσκασε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2013 η αλήθεια είναι οτι ήθελε λίγη δίκαση. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση