noe13 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2013 ναι, αυτο που ειπε ο algorythm. Ο Γιώργος δεν τραγουδαει για της αγαπης τον πικρογλυκο καημό. Δηλαδη ακομα και για την αγαπη τραγουδαει αρκει να μην αναφέρεται σε συγκεκριμένη πτυχή η παράγωγο της συνέπειας της αγάπης, εν προκειμένω, τον καημό. Ειχα 19 σε νέα ελληνικά, έκθεση και ιστορία και επειδή απο πρωτεύον μάθημα μπορούσες να δωσεις σε δευτερεύον βαθμους και να το περάσεις, ειχα εφτάρια στα γαλλικά και πέρναγα απο εκεί και δεν έμενα μεταξεταστέος. Επισης στην τριτη λυκείου είχα τρια 9 στην αλγεβρα και τελευταίο μηνα μου την βαράει και διαβάζω όλη την ύλη γιατι μου την έσπαγε η καθηγήτρια και της γράφω στο τέλος 18. Ενας καθηγητής συνάδελφός της που του την έσπαγε η καθηγήτρια και με συμπαθούσε μου είχε πεί και δύο απο τα τέσσερα θέματα. χαχαχα Τα δυο τα έλυσα μόνος μου. Στην ζωή είναι εύκολο να κάνεις εχθρούς και δύσκολο να κάνεις φίλους. Αγαπάτε ο ένας τον άλλο. ρε cos_dr kαλα ολα αυτο αλλα γτ? ??? ??? ??? Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2013 Α, και ξέχασα... Στο "Με λένε Γιώργο και ποτέ δεν τραγουδάω" δεν είναι παράδοξπ. Την αλήθεια λέει ο άνθρωπος. Αφού δεν το 'χει. Δεν τραγουδάει... ;D Δεν συμφωνώ... Άσχετα από το γυφτο look που λέει ο φίλος Ray παρακάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sabbath Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2013 και στο noiz παντελίδη?? ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΟΧΙ ΑΛΛΟ :o :o :o :o :o :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2013 A ρε γ@%μ#*$ YouTube τι κανεις... ::) Τετοια τζαμπα διαφημιση ο Παντελιδης, ουτε στα πιο τρελα του ονειρα. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fuZZed Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2013 Για ολους ισχυει η τσαμπα διαφημιση μεσω γιου του (που λεει κ ο πατερας μου) ;D αλλα με πολυ διαφορετικα αποτελεσματα.. Δυστυχως.... ΥΓ.. πως κ δε βρεθηκε ακομα κανενας εδω μεσα να πει ο οτι ο αντιπαθεστατος αυτος μπαλανταδορος της κακιας ωρας ειναι ενα φαινομενο της εποχης, αξιος καλλιτεχνης και οτι βασικα ολοι οι υπολοιποι τον ζηλευουμε(??) Γιατρός!!! Τι γιατρός?? Μετεωρολόγος..!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2013 Ο μπαλαντοδόρος αυτός είναι ένα φαινόμενο της εποχής, άξιος καλλιτέχνης και βασικά όλοι οι υπόλοιποι τον ζηλεύουμε. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2013 Ο μπαλαντοδόρος αυτός είναι ένα φαινόμενο της εποχής, άξιος καλλιτέχνης και βασικά όλοι οι υπόλοιποι τον ζηλεύουμε. Επιτελους βρεθηκε και ενας ανθρωπος να πει τα πραγματα με τ'ονομα τους! ::) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2013 Επιτελους βρεθηκε και ενας ανθρωπος να πει τα πραγματα με τ'ονομα τους! ::) ;D Με το επιθετο τους για την ακρίβεια :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2013 Φίλε blue έχεις το κομμάτι σε ταμπλατούρα γιατί με αγκομπανιαμέντα δεν μπορώ να τ'ορμηνέψω ; Αν δεν έχεις, ανέβασε ένα βιντεάκι στο U2b με δάχτυλα στη ταστιέρα να δω και θα στο εξηγήσω γω. Με Παντελίδη βγάζεις γκόμενα ή στράφι πάει η κουβέντα; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2013 Αν δεν έχεις, ανέβασε ένα βιντεάκι στο U2b με δάχτυλα στη ταστιέρα να δω και θα στο εξηγήσω γω. Κάνε και ένα edit γιατί ξέρω πως παίζεις ΓΡΗΓΟΡΑ - ΠΟΛΛΕΣ ΝΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΑΣΤΙΕΡΑ - ΑΦΤΟ ΕΙΝΑΙ Με Παντελίδη βγάζεις γκόμενα ή στράφι πάει η κουβέντα; Ο πολύς ο Παντελίδης βλάπτει εσάς και τους γύρω σας. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση