Vegeterian Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2013 Δάκρυα κυλούν απο τα δυο μου μάτια. Δάκρυα γέλωτα. Επίτρεψε μου να το μοιραστώ στο facebook μου με τους φίλους μου δίνοντας σου όλα τa credits φυσικά! Rock 'n Rolla http://www.youtube.com/user/nikkolakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stefano$$$ Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2013 Αν η πρόταση "δεν ταιριάζετε σου λέω, τόσο αντικειμενικά στο λέω" είναι αληθής, τότε είναι ψευδής αφού οι φίλες της θεωρούν πως ταιριάζουν, άρα δεν είναι αντικειμενική.Αν η πρόταση είναι ψευδής, τότε είναι αληθής αφού αυτό υποστηρίζουν και οι φίλες της. Ένα άλλο παράδειγμα παράδοξου αυτο-αναφοράς συναντάμε στον Γιώργο Μαζωνάκη. "Με λένε Γιώργο και ποτέ δεν τραγουδάω" αναφέρει μεταξύ άλλων. Αν η πρόταση είναι αληθής, τότε είναι ψευδής αφού τραγουδάει.Αν η πρόταση είναι ψευδής, τότε είναι αληθής. ;D Δηλαδή ως τώρα έχουμε 3 παράδοξα: του Russell,Παντελίδη και Μαζωνάκη thumbs up for Pantelidis ;D ;D ;D Fight for Freedom, Fight for RAMBO!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theStratWithin Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2013 Εγω το επαιξα με τα ακκορντα, κι αισθανθηκα πως και οι φιλες της και ο Παντελιδης ειναι για τον π***ο ατομα. Ένα άλλο παράδειγμα παράδοξου αυτο-αναφοράς συναντάμε στον Γιώργο Μαζωνάκη. "Με λένε Γιώργο και ποτέ δεν τραγουδάω" αναφέρει μεταξύ άλλων. Αν η πρόταση είναι αληθής, τότε είναι ψευδής αφού τραγουδάει.Αν η πρόταση είναι ψευδής, τότε είναι αληθής. ;D Εγραψε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2013 ευχαριστώ παιδιά που σκύψατε στον προβληματισμό μου. Είχα ακούσει οτι σε αυτό το φόρουμ παίζει ειρωνία και ξερολισμός γι' αυτό δίσταζα να ποστάρω. Πιστεύω οτι τέτοια κομμάτια περιέχουν το μισό μεταδομισμό και αξίζουν περαιτέρω αναλύσεων. Ψήγματα τέτοιων εννοιολογικών διαταραχών, όπου με μη γραμμικό τρόπο αναδύονται νέα νοήματα, δύσκολα ορατά με την 1η ανάγνωση, βρίσκουμε και στο ελληνικό χιπ-χοπ : στο "και πίνω και φτύνω (ρίμες)" η λογική συνάρτηση είναι η AND. Στο στοχαστή ακροατή δεν είναι προφανές (1) αν ο Μήδε πίνει ρίμες (έναντι άλλου αντικειμένου) ώστε νομοτελειακά (?) να της φτύσει στη συνέχεια και επιπλέον (2) δεν είναι ξεκάθαρο το ποσό επικάλυψης των 2 ενεργειών (βλ. διάγραμμα Venn). Στη θεωρητική περίπτωση ταυτότητας το συμπληρωματικό σύνολο θα ήταν το κενό : σκεφτείτε τις συνέπειες αυτού! Tα δείγματα βεβαια δε σταματούν εδώ. Κάθε κομμάτι του alitiz είναι βραδιά λογοτεχνίας για τον μαθητευόμενο διανοητή. ΥΓ. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τα παιδιά που ασχολούνται με Λογική και Μαθηματικά και συνεισέφεραν με την εμπειρογνωμοσύνη τους. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2013 Το μυαλό μου έγινε σούπα... Το mouse σκούριασε... Η όραση μου θόλωσε... Τέτοια threads με ξεπερνάνε.Καληνύχτα σας. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
distortion Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2013 Πιροσκί με πατάτες Βάζουμε σε αντικολλητική κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια. Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις πατάμε με το πηρούνι και τις βάζουμε στην κατσαρόλα να σοταριστούν και να ενσωματωθούν με τα κρεμμύδια. Προσθέτουμε το μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, αφήνουμε να κρυώσει το μείγμα, γεμίζουμε τα πιροσκί. Και τα τηγανίζουμε. Συστατικά 1 ½ κιλό βρασμένες πατάτες 3 κρεμμύδια τριμμένα στον τρίφτη 1 φλυτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό αλάτι-πιπέρι ελαιόλαδο για το τηγάνισμα http://smart.noiz.gr/details.php?id=148367 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2013 Καμμια συνταγη για πλιμενικα; ??? Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2013 Ρε blue με έβγαλες από δίλημμα γιατί νόμιζα ότι έλεγε "δεν τινάζεται σου λέω" και έλεγα, για τη βουλή μιλάει ή για τίποτ' άλλο. ??? http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2013 Θα μπω κατευθείαν στο θέμα, γιατί δεν έχω χρόνο για μαλακίες : Gmaj Dmaj Δεν ταιριάζετέ σου λέω Amin τόσο αντίκειμένικά το λέω Cmaj Dmaj κι ασ' τις φίλες σου να λένε Gmaj το αντιθετό-ο Οι φίλες λένε το αντίθετο από το : α) δεν ταιριάζουνε β) οτι αντικειμενικά ισχυρίζεται ο Π. πως δεν ταιριάζουνε Αν ισχύει το (α), τότε οκ απόψεις είναι αυτές και μάλλον δικαιούνται οι φίλες της να τις εκφέρουν. Αν όμως (β) τότε έχουν οπωσδήποτε δίκιο οι φίλες της, γιατί μια τέτοια άποψη δεν μπορεί παρά να είναι υποκειμενική. Εσείς τι πιστεύετε; (έβαλα και τα ακκόρντα για την περίπτωση που θέλει κάποιος να το παίξει για να καταλάβει) Ξεχνάς κατι. Οι στιχοι μπορει να ειναι αλληγορικοι. Και το λεω αυτο γιατι αν εχεις δει στο βιντεοκλιπ, εχει πρωτη μοστρα ενα JCM800 (που τυγχανει να ειναι δικος μου). Για τη σχεση marshall-παντελιδη μπορει να εχει γραφτει λοιπον το τραγουδι. ;) Μπορεί να χάνεσαι (Marshall) και στην δική του (Παντελιδη) αγκαλιά, μπορεί να λιώνεις και με τα δικά του τα φιλιά, μπορεί να νιώθεις όπως τότε ασφαλής μαζί του, μα σε ρωτάω,αυτός μπορεί να δώσει την ζωή του? Δεν ταιριάζετε σου λέω τόσο αντικειμενικά στο λέω και άσε τις φίλες σου να λένε το αντίθετο, ξέρεις μάτια μου που μένω και όσο δίνεσαι θα περιμένω από αντίδραση το ξέρω το έκανες και αυτό. (επειδη σε αφησα αμανατι εκει) Μπορεί να καίγεσαι και στην δική του την ματιά μπορεί να έχει χιούμορ και άλλα τόσα περιττά μπορεί να νιώθεις σαν παιδί όταν ξυπνάς μαζί του μα σε ρωτάω,αυτός μπορεί να δώσει την ζωή του? Δεν ταιριάζετε σου λέω τόσο αντικειμενικά στο λέω και άσε τις φίλες σου να λένε το αντίθετο, ξέρεις μάτια μου που μένω και όσο δίνεσαι θα περιμένω από αντίδραση το ξέρω το έκανες και αυτό. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2013 Πάντως εγώ εννίοτε είμαι είρωνας και ξερολας. Απλα η ειρωνια μου περιορίζεται σε καταστάσεις και δεν επεκτεινεται σε πρόσωπα. Αλλα αφου τα ξέρω όλα γενικώς, τα άπαντα γνωρίζω, μονο σε λεπτομέρειες τεχνικής φύσεως υστερώ λόγω μη εξειδίκευσης, δεν μπορείς να εισαι εξειδικευμένος σε όλα τα θετικά και θεωρητικά, εγώ φταίω. Να μην επιδεικνύομαι καμμιά φορά και να φουσκώνω άπληστα σαν παγώνι? Ειναι η φωτιά που καίει μέσα σε όσους έχουν καλλιτεχνικές ευαισθησίες και δημιουργούν. Δεν εχει σημασία το επίπεδο. Σημασία έχει η ενασχόληση που πολλές φορές σε κάνει να νιώθεις θεός. Οτι οι άλλοι ειναι μυρμίγκια. Ειναι μια πάθηση, μια πάθηση τρελή. So be cool , dont worry, chill out , no fighting yo no fighting. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση