mavrel7 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2013 γεια σας!εχω ξεκινησει διαδικασιες για μια κατασκευη prs.μηπως γνωριζει καποιος τι υψος πρεπει να εχει το μαονι και τι υψος ο σφενδαμος (maple top)?οι διαστασεις των ξυλων πριν ξεκινησω το σκαλισμα για την κουρμπα που κανει το καπακι...ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ratman Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2013 ψάξε για κανένα template πάτα τπτ prs template guitar .... κάτι μπορεί να βρεις όλα είναι σχετικά !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mavrel7 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2013 εχω καποιο σχεδιο αλλα αυτη την διευκρινιση δεν την εχει...ευχαριστω παντως!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2013 Για ποια PRS μιλαμε/τε ? think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ratman Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2013 πάντως οτι βρεις πες το και εδώ να το κατεβάσω και εγώ .... όλα είναι σχετικά !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ratman Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2013 Για ποια PRS μιλαμε/τε ? χρηστάτα δεν ξέρω ποια θέλει να φτιάξει το παλικάρι ... γενικά απάντησα όλα είναι σχετικά !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2013 χρηστάτα δεν ξέρω ποια θέλει να φτιάξει το παλικάρι ... γενικά απάντησα Ναι ρε το καταλαβα.Απο που να το καταλαβεις ? χχαχαχ αφου δεν ειπε. Αν μας απαντησει θα του απαντησω ;) ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
immortalx Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2013 Για PRS custom 24 ειχα ψαξει καποια στιγμη και ειναι 28,50mm το μαονι και 20mm το top Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mavrel7 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2013 ειναι η prs mccarty 58...ευχαριστω παιδια που ενδιαφερθεικατε!εννοειται οτι θα ειναι διαθεσιμα για ολους σας τα σχεδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2013 Σου απαντησε ο immortalx πιο πανω. Αν και νομιζω οτι στο πιο ψηλο σημειο ειναι 25mm :) Μολις την ξαναπιασω στα χερια μου θα σου πω με σιγουρια.Για την mccarty που θες νομιζω οτι το top ειναι πιο flat απο τις custom 24,αρα και παλι την δουλεια σου θα την κανεις μιαααα χαρααα think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση