chris gti Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2013 Θενξ μαν Λίγο καλύτερα. Αλλά πονάει ..... Και για τους ευαίσθητους / politically correct να πω ότι αυτό στην εικόνα είναι μακιγιάζ.... ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stoner Jackass Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2013 Παρασκευή βρήκα να ρωτήξω ρε μαμώτο; ;D ;D Γυαλοχαρτάρισε την με χονδρό γυαλόχαρτο στα σημεία που κάνει επαφή. ..τι πατεντούλα μπορώ να κάνω ώστε να αυξήσω την τριβή χωρίς να την φθείρω; Θα γυαλοχαρτίσω και την καρδιά μου μαζί!Τώρα ήρθε η κυρία...δεν θα αντέξω τα χράτσα χρούτσα άσε που δεν νομίζω να φτιάξει. "ίσως μπορείς να το βάλεις ένα αντιολίσθητκό ύφασμα (εν είδει καπότας) στο μέρος που αγγίζει τον ώμο" ή "γιατί δεν ρωτάς την Minotaur που ναι Ελληνική και μπορεί να στο λύσει με μια μικρή αλλαγή;" και άλλα τέτοια σαχλά. Άντε καλέ τρολ.Πόσο ακόμα θα πέσει το επίπεδο στο φόρουμ μας...μονδεράτορας σου λέει... >:( :P Πλάκα πλάκα λίγο velcro ίσως δουλέψει και αν ενθυμούμαι έχω λίγο καταχωνιασμένο σε κάποιο συρτάρι μαζί με τους ελέγχους της τρίτης δημοτικού. ;D Ναι, μάλλον από δω ξεκινάς. :) Εντύπωση μου κάνει, έχω την ίδια και δεν έχει κάνει κιχ. Ίσως να μην έχεις τόσο βαρύ όργανο.Γλυστράει αρκετά. Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2013 γιατί δεν επικοινωνείς με την εταιρεία για αρχή? αν όχι για κάποια συμβουλή από αυτούς...ίσως για απλή αντικατάσταση και να λύσεις το πρόβλημά σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stoner Jackass Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2013 γιατί δεν επικοινωνείς με την εταιρεία για αρχή? αν όχι για κάποια συμβουλή από αυτούς...ίσως για απλή αντικατάσταση και να λύσεις το πρόβλημά σου! Αι τζαστ ντιντ.Μένω επαρχία και τα μεταφορικά είναι θεματάκι.Ακολουθώ σκληρή λιτότης βλέπεις διότι λιγουρεύομαι το octaver της mxr για μπάσο. Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΠΑΟΚιτο Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2013 Αν έραβες ένα αντιολισθητικό ύφασμα στο κάτω μέρος της ζώνης εκεί που κάνει επαφή με τον ώμο; Κάτι βελουτέ ίσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2013 2 λόγους μπορώ να φανταστώ που σου συμβαίνει αυτό . Α. ή φοράς όλο λαμέ πουκάμισα ,οπότε είναι λογικό να σπινιάρει . Λύση ,φίλε Φλωρινιώτη ,λαμέ και μπάσο δεν πάνε μαζί ,εκτός αν παίζεις πλέι-μπακ Β. το μπάσσο σου έχει προβληματικό ζύγισμα . Άλλαξε θέση στο στραπ-ον ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση