rakov Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2013 Ακούστε την δουλειά μου και θα ήθελα γνώμες για αυτό, το θεωρώ τελειωμένο και θα ήθελα να συνεργαστώ με κάποιον στιχουργό η και τραγουδιστή Δεκτές όλες οι ιδέες και απόψεις https://soundcloud.com/danskdj/dsk-li Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2013 Καλώς ήρθες...αλλά...με το Μπαμπινώτη πρέπει να συνεργαστείς Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2013 Καλως ηρθες και απο μενα. :) Κομματι στα 128 bpm εεεε δεν το λες και house αλλα οκ ;) Εμενα μου αρεσε,εχει καποια ενδιαφεροντα στοιχεια αλλα οπως με ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ τετοιου ειδους κομματια τους λειπει η σωστη "παραγωγη",κατι δλδ που να τα ξεχωριζει απο την μαζα,και οπως πιστευω θα ξερεις και εσυ στο beatport υπαρχει ΠΟΛΥ ΜΑΖΑ ;) Δηλωνω τον εαυτο μου διαθεσημο για συνεργασια :D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rakov Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2013 Πλεον τα Dance ειναι στα 125-128 Ειμαι φαν του Beatport ;D ναι υπαρχει μαζα αλλα δυστιχως αυτα πουλανε στις μερες μας, ο κοσμος θελει κατι απλο χωρις πολλα πολλα. Για το κατι ξεχωριστο ακομα στο ψαξιμο ειμαι, αν και ειμαι πιο βαρυ Electro αυτο ιχα σκοπο να γινει Happy POP :P Καλως ηρθες και απο μενα. :) Κομματι στα 128 bpm εεεε δεν το λες και house αλλα οκ ;) Εμενα μου αρεσε,εχει καποια ενδιαφεροντα στοιχεια αλλα οπως με ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ τετοιου ειδους κομματια τους λειπει η σωστη "παραγωγη",κατι δλδ που να τα ξεχωριζει απο την μαζα,και οπως πιστευω θα ξερεις και εσυ στο beatport υπαρχει ΠΟΛΥ ΜΑΖΑ ;) Δηλωνω τον εαυτο μου διαθεσημο για συνεργασια :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση