Haris Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2013 Πριν αρχισετε να κραζετε για το οτι ετσι καταστρεφω την συλλεκτικη του αξια κλπ κλπ, να ενημερωσω οτι δεν σκοπευω να το πουλησω, ποτε των ποτων! Οποτε αφου θα μεινει στην κατοχη μου τουλαχιστον για αλλα 20-30-40 χρονια, η πιο σωστη επιλογη ηταν να επαναχρωμιοθει. Ε ναι, αν μιλάμε για τόσο μεγάλα σκασίματα, η επιχρωμίωση επιβάλλεται. Σου είπε ο φίλος σου πώς θα αφαιρέσει το παλιό χρώμιο (με αμμοβολή/υαλοβολή ίσως) ; Υποθέτω ότι ένα μεγάλο μέρος του καφέ χρώματος που φαίνεται στη φωτογραφία είναι αντανακλάσεις και όχι σκουριά, αλλιώς πρέπει να έχει ανασυρθεί από ναυάγιο...:D Αναμένουμε φωτογραφίες εναγωνίως! Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
c_access Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2013 η αφαιρεση του χρωμιου συνηθως γινεται με μπανιο μεσα σε κοκτειλ χημικων. Μετα το υπαρχων χρωμιο ξεκολλαει μονο του. Οχι δεν ειναι σκουρια :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
c_access Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2013 τα lugs και οι βιδες παντως αστραψαν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
c_access Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2013 τα lugs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
c_access Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2013 Και επειδη δεν σας ξεχασα, ακολουθουν φωτογραφιες ολοκληρομενο και ανακατασκευασμενο. Τελικα ο μαστορας μου ειπε οτι δεν συμφερει να το επιχρωμιοσω ξανα αφου το πιο πιθανο ειναι να ξανασκασει το χρωμιο λογω του κραματος που ειναι το κελυφος. Οποτε η επομενη λυση ηταν να περαστει με ηλεκτροστατικη βαφη. Το αποτελεσμα νομιζω με αποζημιωσε. Πλεον εχω ενα Super Sensitive μηχανισμο απο Supraphonic και εμφανιση Acrolite. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση