Προς το περιεχόμενο

Λαμπάτος ενισχυτής High gain!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τετοια να μου λετε και φευγω αυριο καταθετω τα λεφτα στον Θωμαν! Μαλλον θα παρω το σετακι ενισχυτη-καμπινας και ειμαι κομπλε! Για αλλαγη λαμπας ποιο ειναι το κοστος και καθε ποτε περιπου θα χρειαζεται αν πχ παιζω καθε μερα σε χαλαρες εντασεις;

Παρτο με κλειστα ματια..

Και μην ξεχνας να ειναι matched το ζευγος,εαν θελεις να αλλαξεις λαμπες στον μελλον.

Με jj εισαι κομπλε.

metal και φραπε!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 47
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

χωρίς να γνωρίζω πολλα από λαμπάτους είδα το παρακάτω  βιντεάκι και μπορώ να πω μου άρεσε πιο πολύ ο orange...

http://www.thomann.de/gr/orange_thunder_30h.htm

Σκέψου και αυτόν άμα είναι

Δεν λεω καλος ακουγεται αλλα πονταρω στον 5150 λογω του οτι ειναι αδερφακι/ξαδερφακι με τον Peavey 5150/6505 που ειναι τερας και πολυχρησιμοποιείται απο παρα πολλα συγκροτήματα!

τι διαφορα εχει ο 5150 με τον 5153?

θα σου πω τι έχει ο evh που δεν έχει ο πιβι.

Πολύ καλό καθαρό κανάλι... Μην ξεχνάς ότι τον φτιάχνει η φεντερ. Πεντακάθαρο όχι ψευτο καθαρό αν και χάι γκειν αμπ. Έχει ένα εκπληκτικό κραντς το οποίο ξεκινάει από σοφτ γκειν ήχους και κλαριτι και καθαρότητα μέχρι μέταλ. Αν το μπουσταρεις αυτό το κανάλι έχεις ένα υπέροχο μέταλ ήχο. Με πολύ ατάκα και διαύγεια. Δεν είναι μαντί. Αυτα είναι τα βασικα που έχει ο evh και δεν έχει ο πιβι. Όσον αφορά το κανάλι 3 , ο evh είναι ο μοναδικός που στέκεται παρά τα 50 βατ του απέναντι σε κατοστάριδες . Τρομερό χεντρουμ , μπιγκ σάουντ , μεγάλη νότα ακόμα και σε χαμηλές εντάσεις. Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα έναντι του πιβι ο οποίος στο ένα και μοναδικό κανάλι του που αξίζει θέλει άνοιγμα . Πολύ άνοιγμα... Επίσης ο evh έχει από πίσω θέση για ακούστικα και μιντι. Αυτα... Είναι γενικά καλύτερος ενισχυτης χωρίς αμφιβολία...

θα σου πω τι έχει ο evh που δεν έχει ο πιβι.

Πολύ καλό καθαρό κανάλι... Μην ξεχνάς ότι τον φτιάχνει η φεντερ. Πεντακάθαρο όχι ψευτο καθαρό αν και χάι γκειν αμπ. Έχει ένα εκπληκτικό κραντς το οποίο ξεκινάει από σοφτ γκειν ήχους και κλαριτι και καθαρότητα μέχρι μέταλ. Αν το μπουσταρεις αυτό το κανάλι έχεις ένα υπέροχο μέταλ ήχο. Με πολύ ατάκα και διαύγεια. Δεν είναι μαντί. Αυτα είναι τα βασικα που έχει ο evh και δεν έχει ο πιβι. Όσον αφορά το κανάλι 3 , ο evh είναι ο μοναδικός που στέκεται παρά τα 50 βατ του απέναντι σε κατοστάριδες . Τρομερό χεντρουμ , μπιγκ σάουντ , μεγάλη νότα ακόμα και σε χαμηλές εντάσεις. Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα έναντι του πιβι ο οποίος στο ένα και μοναδικό κανάλι του που αξίζει θέλει άνοιγμα . Πολύ άνοιγμα... Επίσης ο evh έχει από πίσω θέση για ακούστικα και μιντι. Αυτα... Είναι γενικά καλύτερος ενισχυτης χωρίς αμφιβολία...

Μιλας για τη διαφορα evh 5150 με Peavey 6505 ετσι?Ναι κ εγω απο τα λιγα που ξερω τον evh θα διαλεγα!

Αλλα ο 5150 με τον 5153 τι διαφορα εχει?

Slow must go on....!!!!

Αλλα ο 5150 με τον 5153 τι διαφορα εχει?

Ειναι συντομευση... Αντι 5150 iii το λες κατευθειαν 5153 και τελος...

Ειναι συντομευση... Αντι 5150 iii το λες κατευθειαν 5153 και τελος...

α οκ thanks....εχω ξαναπει σε ενα βιντεο σου,χωρις βεβαια να τον εχω ακουσει απο κοντα,οτι εχει ενα απο τα αγαπημενα μου gain και σιγουρα το αγαπημενο μου κατω απο τα 1000ε!!!

Slow must go on....!!!!

Άρης 1745698405 συνημίτονο 5φ επί 10 είς την εικοστή τρίτη ακούει??

Κάνε έναν κόπο και ανέβασε ένα βιντεάκι με τον evh στο καθαρό κανάλι, με το eq flat, το gain στη μέση και κιθάρα με μονούς...ΜΟΝΟΥΣ!!!

Μην μασάς για το παίξιμο, βάρα ένα Λα μινόρε άρπισμα μόνο...

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Με τιμή,

Χρίστος

α οκ thanks....εχω ξαναπει σε ενα βιντεο σου,χωρις βεβαια να τον εχω ακουσει απο κοντα,οτι εχει ενα απο τα αγαπημενα μου gain και σιγουρα το αγαπημενο μου κατω απο τα 1000ε!!!

Το θεμα ειναι οτι το ηχοχρωμα του δεν ειναι αξιας 1000 ευρω... Παταει κατω πολυ ακριβοτερους... Και οταν λεω παταει εννοω οτι δινει κατω απο 1000 ευρω και παιζεις σε μπαντα με κοντρα dual recto , engl powerbal κτλ κτλ ας πουμε και φενεσαι περισσοτερο απο αυτον... Και δεν το λεω επειδη ειναι δικος μου κτλ κτλ... Εχω και ακριβοτερους ενισχυτες οπως ξερετε οποτε δεν εχω καπιου ειδος κομπλεξ .

Ο συγκεκριμενος μικρος ομως μονο μικρος δεν ειναι. Χρησιμοποιει τα ιδια υλικα ακριβως με τον μεγαλο , ( tranformers , κτλκτλ ) και για να ποιασει το headroom του μεγαλου εχει το resonance button οπου ο μεγαλος δεν εχει... Εχεις 50 βατ που ακουγονται σαν 100... Οποιος θελει κερναω καφε σπιτι να παρει μια γευση... Εξαλλου παιζει ο βαν χειλεν οπως λεει και ο blackie οποτε δεν ειναι τυχαιο...Πιο ψειρας δεν παιζει να υπαρχει.

Άρης 1745698405 συνημίτονο 5φ επί 10 είς την εικοστή τρίτη ακούει??

Κάνε έναν κόπο και ανέβασε ένα βιντεάκι με τον evh στο καθαρό κανάλι, με το eq flat, το gain στη μέση και κιθάρα με μονούς...ΜΟΝΟΥΣ!!!

Μην μασάς για το παίξιμο, βάρα ένα Λα μινόρε άρπισμα μόνο...

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Με τιμή,

Χρίστος

χα χα χα εγινε... Συντομα θα εχεις αυτο που ζητας...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου